Gaziantepspor'un devre arasında Eskişehirspor'dan kadrosuna kattığı Hürriyet Gücer, yeni takımının ilk yarıda başarılı bir performans ortaya koyduğunu söyledi.

“İYİ BİR HOCAMIZ VAR”

Hürriyet Gücer, takımının hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya Belek'te yaptığı açıklamada, Gaziantepspor'un genç ve başarılı bir kadrosu bulunduğunu belirterek, "Arkadaşlarım gerçekten çok iyi bir ilk yarı geçirdi. Şimdi Koray Arslan ile birlikte kadroya dahil oldum. Takımın abileri olarak biz de elimizden geleni yapacağız" dedi. İkinci yarıda takımının yine başarılı olabilmesi için mücadele verip, yardımcı olmaya çalışacağını aktaran Hürriyet, "İyi bir hocamız ve iyi bir kadromuz var. Haftalar geçtikçe üzerine koymamız lazım" değerlendirmesinde bulundu.

“YENİDEN AVRUPA NEDEN OLMASIN?”

Gaziantepspor'da daha önce forma giydiğini hatırlatan tecrübeli oyuncu, "Burası bana yabancı değil. 2010 yılında da oynamıştım ve UEFA Avrupa Ligi'ne gitmiştik. Şimdi neden olmasın?.Her hafta üzerine koyarak iyi takım olmak, iyi bir birliktelik sağlamak için elimizden geleni yapacağız" şeklinde görüşlerini aktardı.

“HOCAMIZ BAŞARIYA AÇ”

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu'ya övgülerde bulunan Hürriyet, genç teknik adamla Eskişehirspor'da yardımcı antrenörlük yaptığı dönemde çalıştığını aktararak, "Çok iyi bir hoca. Öğrenmeye çalışan, başarıya aç bir insan. Formayı kim hak ediyorsa ona veren biri. İnşallah Gaziantepspor'da önemli başarılara imza atacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

“DAHA İYİ YERLERE GELECEĞİZ”

Hürriyet Gücer, Gaziantep'in kent olarak önemli bir potansiyele sahip, takımlarının da çok iyi bir kadrosu olduğunu anlatırken, "İnşallah daha iyi başarılara imza atacağımızı düşünüyorum. Birlikte önemli işler yapacağız. Avrupa kupalarına katılım hakkı neden olmasın? İnşallah iyi bir sezon olur" diyerek sözlerini tamamladı.