Ligin 25’inci haftasının ardından 6 galibiyet 6 beraberlik ve 13 mağlubiyet ile 16’ıncı sırada yer alan mavi – beyazlı ekibin biran önce toparlanması gerekiyor.

Büyükşehir Gaziantepspor, 3 – 1’lik Bandırmaspor galibiyetinden sonra üç puanı geride kalan 6 maçta göremedi. Altı maça elde edilen iki beraberlik sadece haneye iki puan yazdırdı. Hedef ise Boluspor maçıyla birlikte tekrar bir çıkış yakalamak olacak.

BEKLENMEDİK KAYIPLAR

TFF birinci lig temsilcimiz Büyükşehir Gaziantepspor, geride kalan 4 maçta beklenmedik puan kayıplarıyla ligde büyük yaralar aldı. Mavi – beyazlılar 19. haftada sahasında Balıkesir ekibini 3-1'lik skorla yendikten sonra Adana Demirspor, Yeni Malatyaspor, Sivasspor, Mersin İdmanyurdu, Samsunspor ve Denizlispor maçlarında hanesine galibiyetleri yazdıramadı. Takım oynadığı son 6 maçtan sadece 2 puan alırken 16 puan kaybetmiş oldu.

HEDEF ÇIKIŞA GEÇMEK

Mavi – beyazlılar, milli maçlar nedeniyle verilen aranın ardından dün akşam saatlerinde izinleri tamamlayarak Boluspor maçı hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Oğuz Çetin, futbolcularıyla yaptığı toplantıda artık maç kazanmaları gerektiğini ve seri galibiyetlerle tehlike bölgesinden hızlı bir şekilde uzaklaşmak için her oyuncudan fedakârlık yapmasını belirtti.