Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, dar gelirli aileler için yapılan ve kurası çekilen Mavikent Konutları’nda ilk bin konutun 16 Mart’ta hak sahiplerine anahtar tesliminin yapılacağı müjdesini verdi.
AK Parti Şahinbey İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nin üçüncüsünün açılışı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt, teşkilat üyeleri ve vatandaşların katılımıyla yapıldı.
AMACIMIZ HERKESİN EV SAHİBİ OLMASI
Seçim bürosunun Esentepe Mahallesi’ne hayırlı uğurlu olması dileğiyle konuşmasına başlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “40 yıldır araç ve trafik sorununun yaşandığı Özdemirbey Caddesi’ni açamazsınız dediler açtık, şimdi yolumuzu 2 şeritten 6 şeride çıkardık. Şimdi Düztepe’den Dutluk’a kadar olan kısımda kamulaştırmamızı yapıyoruz. Tamamlandığında burayı da genişleteceğiz. Dar gelirli vatandaşlarımızın konut sahibi olması için çalıştık, ilk önce Serinevler Mahallesi’nde 250 ailemizi 250 TL taksitle ev sahibi yaptık. Daha sonra Mavikent’te bin+bin olmak üzere 2 bin vatandaşımızı kura ile ev sahibi yaptık. Şimdi vatandaşlarımız ne zaman teslim edilecek diye merak ediyor. İlk bin konutumuzun anahtar teslimini 16 Mart’ta yapacağız. Amacımız vatandaşlarımız kirada değil, kendi evlerinde otursun. İnşallah 30 Mart’tan sonra yeniden görevimize devam edersek, kendimize büyük hedef koyduk. 5 yıllık süreçte 20 bin konut yaparak, ailelerimize teslim edeceğiz. Sadece konut yapmadık. Konutlarımızın yanında 30 bin ve 50 bin metrekare büyüklüğünde iki parkımız var, okulunu, camisini ve sosyal donatılarını yapıyoruz. Burası her şeyiyle güzel bir yaşam alanı olacak” dedi.