Gaziantepspor teknik direktörü Mutlu Topçu ligde hedeflerinin olmadığını belirterek, “Hedef koymak da benim işime gelmiyor ve mantıklı da gelmiyor” dedi.

Bir basın mensubunun ligdeki hedeflerini sorması üzerine ise Topçu, “Öyle bir hedefimiz yok. Bu ligde her şey her zaman değişebiliyor. Bugün mesela 90. dakikada attığımız golle 3 puan aldık. Dolayısıyla farklı bir hedef arıyorsunuz. Haftaya ne olacak bilemiyorsunuz. Biz sadece şunu söylüyoruz; biz bir sonraki maçı nasıl kazanırız bunun hesabı içindeyiz. Hedef koymak da benim işime gelmiyor ve mantıklı da gelmiyor” şeklinde cevap verdi.

NE YAPTIĞINI BİLEN BİR TAKIM

Mücadelenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mutlu Topçu, ikinci yarıda tüm takımlara başarılar dilediğini belirterek, “Umarım Fair-play çerçevesinde bir sezon olur. Bütün futbolcu kardeşlerime sakatlıksız bir sezon diliyorum. Zor bir deplasmandı. 8 maçtır kaybetmeyen, ligde de 4. sırada hedefleri çok büyük olan bir takıma karşı oynadık. Biz de ilk yarının son 5 maçında bir çıkış içindeydik. Hem futbol hem de netice anlamında takımımız bir yere gelmişti. Biz de kaldığımız yerden devam etmek istiyorduk. İlk yarının istediğimiz gibi geçtiğini söyleyemem. Çok uzun toplarla çıkan Kasımpaşalı futbolculara çok fazla önlem alamadık. Defans arkasına atılan uzun topla gol oldu. Penaltıyla beraberliği sağladık ve tabii ki bir direnç geldi bize. Muhammet'in golüyle buradan 3 puanla ayrılıyoruz. Güzel bir mücadele oldu. Biz de yavaş yavaş daha yukarıları hedefleriz. Futbol hem de mücadele anlamında ne yaptığını bilen daha pozitif futbol oynamaya çalışan bir Gaziantepspor olacaktır” dedi.