Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Gaziantep Şubesi, İstanbul, İzmir, Burdur, Konya, Elazığ ile diğer şubelerinin başkan ve üyeleriyle, belediye başkan adaylarının katılımıyla kahvaltıda bir araya geldi. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin, "Yola çıkarken söylediğimiz ne söylediysek bugün arkasında durduk. Bu yüzden milletimize karşı, halkımıza karşı, yüce mevlama karşı, anlımız ak, başımız dik geziyoruz" dedi.

“ASKON’un hep milletin yanında, milli iradenin yanın da durduğu ve farklı zenginlik dediğimiz şeyde haklının yanında durduğu bir anlayışla bugüne kadar geldiğini görüyoruz" diyen Şahin, "Bizim de siyaset etme tarzımın bu olduğu sayın başbakanımızın liderliğinde partiyi kurarken kuruluş felsefemizin bu olduğunu bugüne kadar hep hakimiyetin, kayıtsız şartsız millet olduğunu, milli iradenin hakim olması gerektiğini Anadolu’nun çocuklarının, Anadolu aslanlarının, Anadolu’nun kaplanlarının da, Anadolu da söz sahibi olması gerektiğine inandık. Yola çıkarken söylediğimiz ne söylediysek bugün arkasında durduk. Bu yüzden milletimize karşı, halkımıza karşı, yüce mevlama karşı, anlımız ak, başımız dik geziyoruz. Bu bir siyasetçi, bir liderin ulaşabileceği en büyük onurdur. En büyük şereftir diye düşünüyoruz. Çünkü bizde söz namustur. Ağzımızdan bir söz çıkıyorsa bunun gereğini yapmamız, icraatlarımızı da bununla desteklememiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

ÖNEMLİ BİR BULUŞMA

ASKON tarafından düzenlenen ‘İş Geliştirme’ toplantısı nedeniyle Gaziantep’te ASKON üyeleri ve belediye başkan adayları buluştu. ASKON Genel Sekreteri Bahadır Tuzcu, ASKON öneminden bahsederek, Anadolu Aslanları İş Adamaları Derneği'nin bir takım sosyal faaliyetleri, cevre duyarlılıkları ve onun haricinde iş adamlarımızın kendi aralarındaki ticareti gerek bugün Gaziantep'te yapmaya çalışacağımız gerekte bundan sonra yurt içi ve yurt dışında takip edeceğimiz programlar ile ülkemizin 500 milyar dolarlık ihracat hedefine de katkı yapmaya çalışıyor” diye konuştu.

KİMLER KATILDI ?

Toplantıya, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzur, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, AK Parti Oğuzeli Belediye Başkanı Süleyman Akgün, partililer ve dernek üyeleri katıldı.

İHA