Ne oldu da, birden bire İbrahim Kızıl'ın ayağına gidildi..

Herkes gibi bende merak ediyorum doğrusu..

Bu soruyu sormak zorundayım, çünkü düne kadar İbrahim Kızıl için söylenmedik söz, yapmadık kötülük, Kızıl ile görüşmesi engellemedik insan, bürokrat, iş adamı, sanayici, esnaf ve siyasetçi kalmamıştı..

Siz değilmiydiniz, özellikle Bakan sıfatıyla o dönemin Valisine İbrahim Kızıl için hakaretler içeren yazı yazılmasını isteyen.

Siz değilmiydiniz, İbrahim Kızıl için bütün Antep sanayicisini, bürokratını toplayıp günlerce otellerde toplantılar yapan..

Siz değilmiydiniz, o toplantıların birisinin ortasında, İbrahim Kızıl'ı salondan çıkartan..

Siz değilmiydiniz, Gaziantepspor maçlarını protesto eden, gidenleri kara listeye alan..

Siz değilmiydiniz, Kızıl'a tepki olarak soyunma odasına gidip prim vadeden..

Siz değilmiydiniz, Gaziantepspor'u ele geçiremeyince, Büyükşehir Belediyespor'a milyon dolarları harcayıp sokağa atan..

Siz değilmiydiniz, düne kadar süper lig kulüplerinin bile yapamadığı transferleri yapan, milyon dolarları harcayan..

Siz değilmiydiniz, Gaziantepspor tesislerine adım atmayan, atanları bir çırpıda silmeye kalkışan..

Siz değilmiydiniz, Odaların yöneticilerini toplu halde vilayet kanalıyla Gaziantepspor'a toplu halde üye yaptırmak isteyen ama reddedilen..

Siz değilmiydiniz, başta Sanayi, Ticaret odaları, Organize olmak üzere, tüm odaları ve dernekleri Gaziantepspor'a karşı tavır almaya zorlayan..

Şimdi ne oldu da, aniden Gaziantepspor kulübü tesislerine İbrahim Kızıl'ın ayağına gidiverdiniz..

Evet.. Çok merak ediyoruz, şimdi ne oldu da, ani manevra yapıldı ?

Lütfen kimse BARIŞ demesin.. BİRLİK, BERABERLİK nutukları atmasın..

Biz o dönemlerde sakin olunması gerektiğini söylerken, yanlış yapıldığını dile getirerek gazetemizde sayfa sayfa uyarı, tavsiye, hatta nasihat yazıları yazarken, tam tersi yapılmış, hatta adımız satılık adama çıkmıştı. İşbozucu olarak nitelendirilmiş, hemen hemen kentte bizim dışımızdaki tüm gazetelerde İbrahim Kızıl'a yapılmadık hakaretler bırakılmamıştı..

...Ve tam 1,5 yıldan beri İbrahim Kızıl'ın Gaziantepspor'u bir kenara itilmiş, İbrahim Kızıl kötü adam ilan edilmiş, Gaziantepspor maçlarına gidilmemişti..

Tekrar soruyorum; ŞİMDİ NE OLDU DA ANİDEN İBRAHİM KIZIL'IN AYAĞINA GİTMEYE KARAR VERİLDİ ?

NEDEN BİR OTELDE VEYA VİLAYETTE BULUŞULMADI ?

Madem Barış, madem birlik beraberlik, hatta teklif İbrahim Kızıl'dan geldi söylentilerine karşılık, buluşma yeri neden bir otel, bir bahçe, herhangi bir salonda değilde, Gaziantespor tesisleri tercih edildi.. Buluşma pekala Belediyede de yapılabilirdi. Hatta en güzel buluşma Vilayet makamında olabilirdi.. Vali'nin makamında buluşma sağlanır, herkese birlik beraberlik mesajları verilebilirdi..

Ama hiçbiri olmadı ve eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı, şimdikinin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin, aniden, hemde siyasi partilerin milletvekili adaylarını yüksek seçim kuruluna vereceği 18 Eylül'den 3 gün önce Gaziantepspor Celal Doğan Tesislerine İbrahim Kızıl'ın ayağına gitti..

Bunu Gaziantep'te sadece spor kamuoyu değil, tüm yaşayanları, siyasetçileri, bir zamanlar kullanılan iş adamları, bürokratları, hatta yerel ulusal gazetecileri merak ediyor..

Son sözümüz;

İBRAHİM KIZIL'I TEBRİK EDİYORUZ..

ÖKKEŞ ÖZEKŞİ