Bu sezon hedeflerinin bir hayli uzağında kalan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, son haftalara galibiyet özlemiyle giriyor.

En son ligin 27. haftasında deplasmanda Manisaspor’u 2 – 0 mağlup eden mavi – beyazlı temsilcimiz, altı haftadır galibiyete hasret kaldı.

Sezona ilk iki arasında kalarak süper lige yükselmeyi hedefleyerek giren temsilcimiz, Play off çemberine de giremeyince beklentilerin bir hayli uzağında kaldı.

6 HAFTADIR GÜLMÜYOR

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, sezonun 27. haftasında deplasmanda Manisaspor’u mağlup etmesinin ardından bir sonra ki hafta kendisi gibi Play Off potasında yer almak isteyen Samsunspor’u Kamil Ocak stadyumunda ağırladı. Hedefine ulaşmak adına mutlak galip gelmesi gereken ve her iki takım açısından 6 puan niteliği taşıyan karşılaşmada mavi – beyazlılar ne yazık ki Karadeniz ekibi karşısında 3 – 0 mağlup olunca lige havlu atmış oldu. Bu maçın ardından temsilcimiz bir üç puana hasret kaldı.

KONSANTRASYON SAĞLANAMIYOR

Mavi – Beyazlı Gaziantep temsilcisi hedefinin tamamen gerisinde kalmasının ardından en büyük sorunu maçlara konsantre olmakta yaşıyor.

Teknik direktör Hakan Kutlu’nun en çok zorlandığı konuların başında gelen konsantrasyon sorunu Samsunspor maçı sonrası bir türlü aşılamadı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, son altı haftada hanesine sadece 3 puan yazdırabildi. Ligin altı ve üstüyle hiçbir bağı kalmayan ekip, hafta sonu karşılaşacağı Albimo Alanyaspor maçına da sadece prestij mücadelesine çıkacak.

TATİLİ BEKLİYORLAR

PTT 1. lig temsilcisi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, bu sezon ligde ununu eleyip eleğini duvara asmasının ardından son haftayı beklemeye başladı.

Cumartesi günü sezonun son karşılaşmasını kendi evinde Play Off mücadelesi veren Albimo Alanyaspor karşısında oynayacak olan ekibin oyuncuları tatilin yolunu tutacak.

SON ALTI HAFTA MAÇLARI

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor son altı haftada 3 yenilgi ve üç beraberlikle sahadan ayrıldı. Kalesinde 11 gol gören mavi – beyazlılar, rakip kalede ise 4 gol sevinci yaşayabildi. Topladığı 3 puan temel alındığında bütün rakiplerinden en az puan toplayan takım görüntüsü sergiledi.

OYNADIĞI MAÇLAR

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor – Samsunspor 0 – 3

Adana Demirspor – Gaziantep Büyükşehir Belediyespor 3 – 3

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor – Bucaspor 0 – 0

Altınordu – Gaziantep Büyükşehir Belediyespor 3 – 0

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor – Denizlispor 1 –2

Giresunspor – Gaziantep Büyükşehir Belediyespor 0 – 0

MUHARREM TÜRKOĞLU