Milli maçlar nedeniyle verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışan Gaziantepspor, hata sonu deplasmanda oynayacağı Torku Konyaspor maçından galibiyetle ayrılmaya kararlı.

Kırmızı – siyahlı futbolcular A2 takımıyla oynadığı hazırlık maçının ardından bir gün dinlendikten sonra yeniden lig çalışmalarına başladı.

Teknik direktör Mutlu Topçu nezaretinde Celal Doğan tesislerinde dün tek antrenman yapan Gaziantepsporlu futbolcuların oldukça hırslı oldukları dikkatlerden kaçmadı.

Ligde oynanan son Osmanlıspor maçından galibiyetle ayrılan süper lig temsilcimiz, bu hafta da galip gelerek ligde seri galibiyetlerin başlangıcını yapmak istiyor.

TAHAMMÜLLERİ YOK

Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı maçtan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapan Kırmızı –Siyahlılar, kesinlikle puan kaybı yaşamak istemiyor. Kritik 90 dakika öncesinde Gaziantepspor teknik direktörü Mutlu Topçu, oyuncularını motive ediyor. Sezonun en zor maçına çıkacaklarını vurgulayan Topçu, “Kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

MAÇ ZOR GEÇECEK

Gaziantepspor’un çok kaliteli bir kadroya sahip olduğunu ifade eden kırmızı – siyahlıların teknik ekibi, “Torku Konyaspor çok ciddi bir rakip. Oyuncularımızla bunu paylaşıyoruz. Maç zor geçecek. Ancak şartlar ne olursa olsun sahaya çıktığımızda tek düşüncemiz 3 puan olacak. Oyuncularımıza güveniyoruz” dediler.

Bu zorlu 90 dakika öncesinde takımda morallerin yerinde olduğunu da kaydeden teknik ekip, “Takımda sakat ve cezalı oyuncularımız olmasına rağmen yerlerine görev alacak arkadaşlarımız en az onlar kadar deneyimli ve tecrübeliler. Torku Konyaspor karşısına çıkacağımız maçtan istediğimizi alarak ayrılmak arzusundayız” açıklamalarında bulundular.