Cinayeti kadının eşi Adem Aksoy'un arkadaşları olan Cuma Ayhan ve oğlu ile Cesur isimli arkadaşının işlediği ortaya çıkarıldı. Edinilen bilgiye göre, Cuma Ayhan'ın cinayeti 2 bin tl alacak için işlediği öğrenildi. Ancak eşi ve çocukları öldürülen Adem Aksoy ise borcunun 400 Tl olduğunu ileri sürdü. Polisin başarılı çalışması sonucu zanlıların dün akşam saatlerinde yakalandığı ve suçlarını itiraf ettikleri öğrenildi.

OLAY NASIL GELİŞTİ ?

Alınan bilgiye göre, Adem Aksoy bir süredir borçlu olduğu arkadaşı Cuma Ayhan ile gece restorantta birlikte içki içti. Fazlasıyla alkol alan iki kişi yine alacak verecek yüzünden tartışmaya başladı. Bunun üzerine Aksoy, arkadaşı Ayhan'ın kafasında tabak kırarak, restorandan uzaklaştı. Buna çok öfkelenen Ayhan da evine giderek oğlu Sefer Ayhan ve Cesur B. isimli arkadaşıyla birlikte Adem Aksoy'u aramaya çıktı. Aksoy'un evine gelen 3 kişi, kapıyı çaldı. Gül Aksoy eşinin olmadığını söyleyince , Cuma Ayhan ve beraberindeki iki kişi, önce kadını sonra üç çocuğunu acımasızca öldürerek olay yerinden kaçtı.

ADEM AKSOY POLİSE HERŞEYİ ANLATTI

Cinayetlerin hemen ardından eve gelen polisler tarafından gözaltına alınan ve yaklaşık 8 saat sorgulanan baba Adem Aksoy serbest bırakıldı. Polisin mühürlediği evinin kapısının önünde gözyaşı döken baba Aksoy, eşi ve çocuklarını Can ciğerdik dediği arkadaşı Cuma Ayhan?ın işlediğini ileri sürerek şunları söyledi:
Akşam Cuma ile alkol aldık. Eşim aradı ve ?Evde para yok? dedi. Ben de bir yerden alacağım olduğunu, onu alıp geleceğimi söyledim. Saat 23.00 gibi eve gelip kapıyı çaldım. Ama, açılmadı. Bu sırada polisler beni alıp karakola götürdüler. Orada restorandaki kavgamız nedeniyle ifademiz alındı. Sabaha karşı eve gelip kapıyı çaldım. Açılmayınca anahtarla açıp içeri girdim. Eşim yerde yatıyordu. Sonra yorganı kaldırdım 3 çocuğum kanlar içindeydi. Yirmi dakika onları sevdim. Cuma ile husumetimiz de yoktu. Cezaevinden çıktıktan sonra sürekli görüşürdük. Bana yardımı da olmuştur.

ÇOCUKLARIN OKULUNDA GÖZ YAŞI

Öte yandan, çocuklardan Melisa Aksoy'un ölümü, okuduğu Mahmut Fehime Ersoy İlköğretim Okulu'ndaki Öğrencilerini ve arkadaşlarını kaybetmenin acısını yaşayan öğretmenler ve sınıf arkadaşları, olayın şokunu yaşıyor.

GERİYE MUTLULUK FOTOĞRAFLARI KALDI

Öte yandan, anne Gül A. (35), Melisa (14), ikizler Kader ve Melike'den geriye mutluluk fotoğrafları kaldı. İkizler birlikte verdiği bir pozda gülümserken anne ve diğer 14 yaşındaki kızı Melisa'dan da geriye mutluluk fotoğrafları kaldı.

HABER MERKEZİ