Bir Türk markası olarak benzeri olmayan kendi kendini temizleyen nano halıları ile dünya halı sektörüne önemli bir buluş armağan eden Atlas Halı, değerli birer aile üyesi olarak gördüğü bayileriyle “Atlas Halı’nın Aile Buluşması” adı altında düzenlediği özel gecede bir araya geldi.

2013 yılında rekor bir büyümeye imza atan Atlas Halı’nın ev sahipliğinde WOW İstanbul Otel’de “Nice İlklere Birlik İçinde” sloganıyla düzenlenen gecede, Atlas Halı Genel Müdürü Dr. Meriç Bebitoğlu yaptığı konuşmada, Atlas Halı’nın dünyada bir ilk olan nano halıyı pazara sunmalarının üzerinden henüz bir yıl geçmeden yakaladıkları yüzde 350’lik rekor büyüme oranı başarısına hep birlikte ulaştıklarını aktardı.

BEBİTOĞLU: BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ

Atlas Halı’nın yeni koleksiyonlarının da tanıtıldığı gecede “Nice ilklere birlik içinde varacağız” diyen Dr. Meriç Bebitoğlu, nano halılar ile daha büyük başarılara imza atacaklarına olan inancını da bayileri ile paylaştı. Dünyada benzeri olmayan nano halı ile satış grafiğini daha da yükselteceklerini aktaran Bebitoğlu, bu buluşu dünyaya katma değerli hizmet ile taşıyacaklarını; reklam ve tanıtımlarla da nano halıyı yoğun bir şekilde anlatmaya, tanıtmaya devam edeceklerini söyledi.

47 YILLIK GEÇMİŞE SAHİP

Dünyada saygın bir yeri bulunan, Türk halı sektöründe 47 yıllık köklü geçmişe sahip Atlas Halı, kendi kendini temizleyebilen, leke barındırmayan, yüzeyindeki organik kirlerin ışık altında parçalanıp yok olmasını sağlayan nano halılarını tüketiciyle buluşturan bayileri ile “Atlas Halı Aile Buluşması”nda bir araya geldi. Kendi kendini temizleyen ve leke barındırmayan nano halıları ile yüzde 350’lik rekor bir büyüme sağlayan Atlas Halı’nın ev sahipliğinde WOW İstanbul Otel’de düzenlen özel geceye Atlas Halı bayileri büyük ilgi gösterdi. Atlas Halı Genel Müdürü Dr. Meriç Bebitoğlu’nun da katıldığı geceye Naksan Holding Yönetim Kurulu üyesi Taner Nakıboğlu’nun yanı sıra Atlas Halı Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Dağcı, Naksan Holding Genel Müdürü Murat Zar ile Naksan Holding Finans Koordinatörü Ufuk Çolpan da eşlik etti.

DÜNYAYA TAŞINACAĞIZ

Naksan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Taner Nakıboğlu da, 2011 yılı sonunda Naksan çatısı altındaki yerini alan Atlas Halı’nın büyümesinin önümüzdeki dönemde de devam edeceğini belirterek, “Atlas Halı’nın bu dünya buluşuyla, başarılarıyla gurur duyuyoruz. Hedefimiz, her konuda yanında olduğumuz Atlas Halı’nın Türkiye’de kazandığı güçlü ivmeyi daha da artırmak ve tabi ki ileriki aşamada da bu gururu Naksan Holding güvencesiyle bütün dünyaya taşımak” dedi. Atlas Halı’nın her biri özgün ve ayrıcalıklı tasarımlardan oluşan son koleksiyonlarının da tanıtıldığı gece oldukça keyifli geçerken Atlas Halı yetkilileri ve bayiler, karşılıklı fikir – bilgi alışverişinde de bulundu. HABER MERKEZİ