PTT 1. Lig'in 9. haftasında deplasmanda karşılaştığı 1461 Trabzon’u 2-1 yenen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, ligdeki namağlup unvanını koruyan tek takım konumuna ulaştı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, ligdeki yenilmezlik serisini sürdürüyor. Bu sezon lig başından itibaren oynadığı her maçta da oynadığı oyunla da taraftarı memnun eden Gaziantep Böyükşehir Belediyespor, namağlup unvanı için yarıştığı rakipleri Samsun ve Elazığspor’un yenildiği haftalarda bile 1 galibiyet 1 beraberlik alarak, ligde yenilmeyen tek takım konumuna yükseldi.

KOJIC TUTULAMIYOR

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a Sırbistan’ın Partizan takımından transfer olan Nemanja Kojic, oynanan her maçta kalitesini daha da sahaya yansıtıyor. Başarılı Sırp forvet oyuncusu Kojic, geçtiğimiz cuma akşamı oynanan 1461 Trabzon maçında yıldızlaşarak, iki gol attı. Gollerle takımına galibiyeti getiren Kojic, bu sezon PTT 1. Lig'de çıktığı 9 maçta 7 gol, 2 asistlik performans gösterdi.

Attığı gollerle takımı sırtlayan Nemanja Kojic, Elazığsporlu 8 gol atan Serdar Özbayraktar ile gol krallığında yarışıyor.