Şampiyonluk mücadelesi veren ve geçtiğimiz haftaya kadar yenilgi yüzü görmeyen Gazisaray ile Yeşilova Yıldız, en yakın rakiplerinden aldıkları mağlubiyetle ilk yenilgilerini aldılar. Böylelikle birinci kümede namağlup takım kalmamış oldu.

Birinci amatör küme A grubunda Aktoprakspor ayakta alkışlanacak mücadele sergileyerek lider Gazisaray’ı 3 – 1 mağlup etti. Yavuzelispor alt saralardan uzaklaşma mücadelesi veren Coşkunspor’u 2 – 1 yendi. Simfa İnşaat, son yıların en kötü sezonunu geçiren Özyıldız’ı 4 – 1 yenerek çıkışını sürdürdü. Saraygücü grubun güçlü ekiplerinden Aydınbaba karşıısnda 6 – 4 galip gelerek ilk defa üç puan aldı. Nizip Halk Eğitim galibiyet serisine Atletik Mekik’i 4 – 2 yenerek bir yenisini daha ekledi.

Birinci amatör küme B grubunda haftanın derbi mücadelesinde Camcıoğlu, rahat oynadığı karşılaşmada Yeşilova Yıldız’ı 4 – 0 mağlup ederek liderlik emanetini geri aldı. Gazikent, grubun iyi futbol oynayan ekiplerinden Şehreküstü’yü 2 – 0 yenerek zirveye ortak oldu. Karşıyaka Gençlik ile Kalespor 2 – 2 berabere kalarak puanları paylaştı. Nurdağı Belediye deplasmanda karşılaştığı Türk Telekom’u 4 – 2 mağlup ederek çıkışını sürdürdü. Esenspor iki farklı geriye düştüğü mücadele de Samspor’u 3 – 2 mağlup etmesini bildi.

Birinci amatör kümede geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlarda fileler 49 golle havalandı. Saraygücü 6 golle haftanın en çok sevinen ekibi olurken, Gazikent ve Camcıoğlu, kalelerini gole kapatan takımlar oldu.