Naksan Plastik, Fortune 500 Türkiye 2013 Araştırması’na göre ‘Türkiye’nin en büyük 500 şirketi’ arasında 133. sırada yer aldı. Geçen yıla oranla iki basamak yükselen Naksan Plastik, istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ediyor.

Üretimine 1000 metrekarelik alanda başlayıp, bugün 400 bin metrekarelik entegre tesisleriyle plastik sektöründe dünyanın en büyük kuruluşlarından biri olan Naksan yükselişini sürdürmeye devam ediyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu, “Her geçen yıl üretim kapasitemizi artırarak büyüme hedeflerimize ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki yıllarda da sağlıklı büyümemize devam ederek Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları listesindeki tırmanışımıza devam edeceğiz” dedi.

ÇOK ÇALIŞTIK

"2013 yılı verilerine göre ekonominin nabzını tutan her araştırmada Naksan Plastik farkı hissedildi" diyen Nakıboğlu, “Naksan’daki hareketlilik bu araştırmaların sonuçlarına yansıdı. Mesela İstanbul Sanayi Odasının araştırmasında Naksan Plastik 10 basamak ilerleyerek 102. sıraya yükseldi. TİM 1000‘de ve Fortune 500’de sıçrama yaptığımız araştırma sonuçlarına yansıdı. Naksan bu dinamik ekonomide, yani büyüyen Türkiye ekonomisinde genel ortalamaya göre daha iyi bir performans sergilediği için adım adım yukarıya doğru tırmanıyor. Naksan Plastik olarak bu başarının yetmeyeceğini düşünerek, daha çok yatırım, daha çok ürün, daha çok üretim diyoruz. Biz bu listelerde ki bugün ki yerimize yaptığımız yatırımlarla çok çalışarak ulaştık.” BÜLTEN