Naksan Holding’in 2 şirketi, İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlenen ‘’Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu’’ arasına girdi. 2012 yılında ilk kez İSO 500’de ilk yüz içerisine girmeyi başaran Gülsan Holding bünyesinde faaliyet gösteren Gülsan Sentetik Dokuma A.Ş. bu kategorideki Gaziantepli ikinci firma unvanını alırken, 2013 verilerine göre yükselişini sürdürerek Türkiye’nin 500 Sanayi Kuruluşu sıralamasında 85.sıraya yükseldi.

NAKSAN İKİ FİRMASIYLA GİRDİ

Kamu ve özel sektördeki sanayi işletmelerine yönelik olarak ve 2013 yılı üretimden net satışlar baz alınarak düzenlenen ‘’Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu’’ raporunda, Naksan Plastik A.Ş. 102., Royal Halı İplik 402. sırada yer aldı. Marka şehir Gaziantep’in dünyadaki en önemli markası haline gelen Naksan Holding, firmaları Naksan Plastik Enerji Sanayi Ticaret A.Ş. ve Royal Halı, İSO 500’de Gaziantep’in gurur kaynağı oldular.

NAKIBOĞLU: GURUR VERİCİ TABLO

İSO 500’deki yerimiz Naksan ve Gaziantep için gurur verici bir tablodur diyen Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Nakıboğlu, “Bundan sonra da şirketlerimiz başarılı sermaye yönetimi ve güçlü bilanço değerleri ile başarı grafiğimizi yukarıya taşımaya devam edecekler. Yüksek kalite standartlarıyla tüm dünya için üretmeye ve ihraç ederek Türkiye ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

GÜLSAN 85. SIRAYA YÜKSELDİ

Gülsan Holding bünyesinde faaliyet gösteren Gülsan Sentetik Dokuma A.Ş. bu kategorideki Gaziantepli ikinci firma unvanını alırken 2013 verilerine göre yükselişini sürdürerek Türkiye’nin 500 Sanayi Kuruluşu sıralamasında 85.sıraya yükseldi. Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu “İSO 500 sonuçları elbette sanayicilerimiz için büyük önem taşımaktadır. İSO 500 içerisinde olmak elbette bir firmalar için önemlidir. Firma ve marka için yapılan yatırımların yatırımcıya olumlu dönüşü anlamı taşıdığı gibi dünya markası olma yolundaki adımlarında sağlamlığını, firmanın tüketiciye sunduğu ürünlerin hak ettiği değeri ve yeri bulması anlamına geldiği gibi firmaların bulundukları ülkedeki gücü ve varlığın en önemli göstergeleri arasındadır” dedi. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT