FETÖ'nün "para kasası" olduğu iddia edilen Naksan Holding'e yönelik davada 21 sanığın ifadeleri alındı. Savcı, Cahit Nakıboğlu’nun talebi üzerine Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer ve Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Durdu Yetkinşekerci’nin tanık olarak dinlenmesini istedi.FETÖ'nün "para kasası" olduğu iddia edilen Naksan Holding'e yönelik davada 21 sanığın yargılanmasına bugün de devam edildi. Cahit Nabıoğlu ve Taner Nakıboğlu’nun yanısıra dün ifadesi alınmayan sanıkların ifadeleri alındı.
İfadelerin tamamlanmasının ardından savcı mütalaasını verdi. Savcı Cahit ve Taner Nakıboğlu’nun tutukluluklarının devamını istedi. Ayrıca Cahit Nakıboğlu’nun talebi üzerine Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer ve Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Durdu Yetkinşekerci’nin tanık olarak dinlenmesini istedi.
Mahkemede daha sonra sanıklara son sözleri soruldu. Cahit Nakıboğlu sağlık durumunun iyi olmadığını belirterek, tahliyesini isterken, Taner Nakıboğlu da, kaçmak isteseydi kaçabileceğini ama kaçmadığını ifade ederek tahliyesini istedi.
NAKIBOĞLU NE DEMİŞTİ?Cahit Nakıpoğlu savunmasında Milletvekili Ahmet Uzer ve Mehmet Yetkinşekerci'yi şahit göstererek " 2012 yılında örgütün gerçek yüzünü gördüm, aldatıldım. Bunun üzerine bölge imamı Mehmet Kocatürk ile il imamı Murat Elması kovdum. Örgüte karşı tavır aldım. Buna Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Durdu Yetkinşekerci de şahittir"dedi.