Gaziantep Nakliyatçılar Odası genel kurulu yapıldı. Tek liste ile girilen seçimlerde Zafer Aydıngüler 3. kez başkan seçildi.

Divan Başkanlığını Gaziantep Ayakkabıcılar Odası başkanı İbrahim Buğur’un yaptığı seçimlere nakliyeci esnafı yoğun katılım sağladı. Genel kurulda konuşan Gaziantep Nakliyatçılar Odası başkanı Zafer Aydıngüler müjde vererek “Gaziantep’e ve Türkiye’ye yakışacak güzel bir Nakliyatçılar sitesi yapacağız” dedi

SRC MERKEZİ İSTİYORUZ

Gaziantep’te Nakliyecilik sektörünün çok gelişmiş olduğunu söyleyen Aydıngüler “Ulaştırma Bakanlığı tarafından verilen bu yetki belgesi Gaziantep’te yok. Mecburen Adana’da gidip oradan alıyoruz. Bu merkezlerden bir tanesinin de Gaziantep’te açılmasını istiyoruz. Bu konuyla ilgili çalışmalarım devam edecek” diye konuştu

YENİ BİR NAKLİYATÇILAR SİTESİ YAPACAĞIZ

Yeni bir nakliyeciler sitesi yapmak için çalışmalar yürütüyoruz diyen başkan Aydıngüler “Gaziantep’e ve Türkiye’ye yakışacak çok güzel bir nakliyatçılar sitesi yapacağız. Şu anda yeri ve mevki belirleme çalışmalarımız sürüyor. İnşallah seçim bittikten sonra bu çalışmaları belirleyip esnafımıza müjdeyi vereceğiz” şeklinde konuştu. Başkan Zafer Aydıngüler korsan çalışmalarla ilgili çalışmaları sıkı bir şekilde devam ettiklerini söyledi. Daha sonra yapılan oylamada Zafer Aydıngüler 3.kez Gaziantep Nakliyatçılar Odasına başkan seçildi.

İŞTE YÖNETİM

Başkan: Zafer Aydıngüler

Yönetim Kurulu: Ali İhsan Özdemir, Erhan Mutlu, M. Nuri Kumru, Osman Deveciler, İbrahim Açıkbaş, Şeyho SağırDenetim Kurulu: Ökkeş Polat Haksal, M. Çoşkun Çanlıoğlu, Kazım Ünal Satıcı.