Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cahit Nakıboğlu, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'tan destek istedi. Nakıboğlu müdürlüğü ziyaret eden Bakan'dan "OSB'ler ile ilgili yasal düzenlemeler konusunda destek isteyen Nakıboğlu, "Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşabilmesi için yatırım ve üretimin teşvik edilmesi, ihracatın desteklenmesi gerekiyor' dedi.

TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLSUN

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu'nu ziyaret etti. Gaziantep'te bulunmaktan ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Işık, 'Gaziantep'te gittikçe artan bu heyecanı görmekten büyük bir memnuniyet duyuyorum. Gaziantep'in birlik ve beraberliği, tüm Türkiye'nin örnek alması gerektiğini düşünüyorum' dedi.

İHRACAT DESTEKLENMELİ

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi hakkında bilgi veren Başkan Nakıboğlu, OSB'ler ile ilgili yasal düzenlemeler konusunda Bakan Işık'tan destek istedi. OSB'lerin Türkiye ekonomisine katkısı ve ihracata olan payı çok önemli diyen Başkan Nakıboğlu, 'Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşabilmesi için yatırım ve üretimin teşvik edilmesi, ihracatın desteklenmesi gerekiyor' dedi.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, daha sonra Organize Sanayi Bölgesi'nde bir dizi gezi ve incelemelerde bulundu. Haber Merkezi