Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları geleneksel İngilizce Müzikal gösterileri etkinlikleri kapsamında dünya klasiklerinden GHOST müzikalini Müzikalini Atatürk Kültür Merkezinde sahneledi. GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy ve Celal Ersoy’un da katıldığı gala gecesinde öğrencilerin Türk bayrakları ile gerçekleştirdiği bayrak şov ayakta alkışlanırken konuklar öğrencilerin seslendirdiği marşlara eşlik etti.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri öğrencileri tarafından sahnelenen Ghost Müzikali büyük ilgi gördü. 120 kişilik dev bir kadronun görev aldığı ve uzun süren çalışmalar sonucu sahneye konular Ghost Müzikalinin gala gecesine GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, Celal Ersoy, GKV Yönetim Kurulu Üyesi Aysel Tokatlı, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar, Genel Müdür Yardımcıları Kasım Ateş ve Can Hoşcan’ın öğretmen, idareci ve öğrenci velilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Tiyatro severlerin büyük bir bölümünün aşırı ilgi nedeniyle ayakta izlediği müzikal beğeni kazandı. GKV Özel Okullarının yabancı dil eğitimine verdiği önemin en önemli göstergesi olarak, her yıl düzenlenen geleneksel İngilizce müzikal gösterileri olduğunu ifade eden GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar öğrencilerin öz güven duygusunu kazandığı sahne deneyimlerinin kendileri için büyük önem taşıdığını belirtti. BÜLTEN