Bursaspor karşısında uzatma dakikalarında atılan golün ardından haftayı galibiyetle kapatan Gaziantepspor’da teknik direktör Mutlu Topçu’nun yüzü gülüyor.

Bursaspor maçının ardından yapılan basın toplantısında Gaziantepspor teknik direktörü Mutlu Topçu, galibiyetten dolayı çok mutlu olduklarını kaydetti. Geçen hafta Kasımpaşa'ya 45 dakikasını 10 kişi oynadıkları maçta yenilerek lige puansız başladıklarını anımsatan Topçu, Bursaspor karşılaşmasına mutlak puan parolasıyla çıktıklarını vurguladı.

İHTİYACIMIZ VARDI

Topçu, maçın oldukça zevkli geçtiğini, iki takımın da pozisyonlar ürettiğini belirterek, "Çok ihtiyacımız olan 3 puan kazandık. Futbolcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bugün benim teknik direktör olarak ikinci maçım ve kazandığım ilk 3 puan" değerlendirmesinde bulundu.

DOĞDUĞUM YER

Ertuğrul Sağlam'ın bir dönem yardımcı antrenörlüğünü yaptığının anımsatılması üzerine Topçu, şöyle devam etti:

"Benim doğum yer Bursa. Buraya gelmek benim için gurur verici bir olay. Bursaspor iyi bir takım. Ertuğrul Sağlam da bana göre Türkiye'nin en değerli teknik direktörlerinden biri. Anadolu takımını şampiyon yapmış başka bir teknik adam yok. Bu akşam Bursaspor da galip gelebilirdi."