Huzurevinde 5 yıl önce tanışan Hamit Hörmet ve Fatma Ceren, 5 ay önce evlenmeye karar verdi. Çift, huzurevinde aile odası olmadığı için düğünü ertelerken yetkililer geçen süreçte çiftin kalabilmesi için aile odası hazırlayarak tahsis etti. Evlenmelerine engel kalmayan yaşlı çift, kendileri için hazırlanan davullu zurnalı düğün merasimiyle dünya evine girdi.

TAHMAZOĞLU KIYDI

Huzurevinde yapılan düğüne yaşlı çiftin arkadaşlarının yanı sıra huzurevi çalışanları, üniversite öğrencileri, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü bünyesindeki diğer evlerde kalan çocuklar, engelliler ve protokol üyeleri katıldı. Müzikler eşliğinde eğlenenler, damat Hamit Hörmet'i de piste çıkararak beraber halay çekti. Yaşlı çiftin nikahını Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kıyarken Gaziantep Vali Yardımcısı Mustafa Asım Alkan da nikah şahitliklerini yaptı.

DÜĞÜN PASTASI KESTİLER

Çift nikahlarının kıyılmasının ardından kendileri için özel hazırlanan düğün pastasını keserek birbirlerine ikram etti. Nikahı kıyan belediye başkanı Tahmazoğlu, geline bilezik hediye ederken, huzurevi yetkilileri de çifte çeşitli hediyeler verdi. Hamit ve Fatma Hörmet çiftinin hayatlarının geri kalanını huzurevinde geçirme kararı verdikleri belirtildi. DHA