Denizli ile mutlu son olsun

GAZİANTEP B.B – DENİZLİSPOR

STAT: KAMİL OCAK

TARİH: 26 ARALIK 2015 CUMARTESİ

SAAT: 18.30

HAKEMLER: VOLKAN BAYARSLAN – NURETTİN ÇİÇEK – AHMET ŞİMŞEK

YAYIN: TRT SPOR

PTT 1. Lig temsilcimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, ilk yarının ve yılın son maçında bugün kendi evinde Denizlispor ile karşı karşıya geliyor.

Mavi – beyazlı temsilcimiz, yeni teknik direktörü Bayram Bektaş nezaretinde çıktığı 2 maçtan da golsüz beraberlikle ayrılırken, ilk galibiyetini elde etmek istiyor.

Yeni yıla mutlu girmek isteyen Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular, hem ilk yarıyı hem de 2015 senesini alacağı 3 puanla kapatmayı hedefliyor.

BU MÜCADELE YETMEZ

Hedefini Play Off finelleri olarak belirleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcuların puan kayıpları yaşaması mücadele gücünü daha da arttırmasına neden oldu.

Son Göztepe ve Giresunspor maçlarında futbolcuların ortaya koyduğu performans hiç de kötü değildi. Ancak, sahada ki mücadele galibiyeti getiremedi. Yönetim böylesine önemli bir destek verirken sahadaki futbolcuların ortaya koydukları mücadele beğenilmesine rağmen üç puana hasret bıraktı… Bugün Denizlispor karşısında puan mücadelesi vereceğiz. Kamil Ocak stadyumunda hedef ya 3 puan yâda da 3 puan olacak…

SAHAYA ÇIKIN VE SAVAŞIN

PTT 1. Ligde Play Off hedefinden kopmamak ve ikinci yarıya taşımak için sadece sahaya çıkmak yetmeyecek. Futbolcuların terinin son damlasına kadar üzerlerine düşen görevi yerine getirmeleri gerekiyor. Taraftar ve yönetim bu maçta yine yanlarında olacak… Ligin üstüne doğru tırmanmak yine futbolcuların elinde olacak. Çıkın, savaşın onurunuzla mücadele verin…

FORVETE 2 ADAY

Mavi – beyazlı ekibin teknik patronu Bayram Bektaş bugün oynanacak maçta en büyük sıkıntıyı forvet hattında yaşayacak gibi. Ligde oynanan son üç maçta gol atamayan temsilcimizde Kojic’in cezalı olması golcü arayışına neden oldu.

Sezon başında transfer edilmesine rağmen sakatlıklardan bir türlü kendini kurtaramayan Bebeto’nun iyileşmesine rağmen fizikmen tam hazır olmaması soru işareti yaratırken, alternatif olarak Yasin Ozan’da bu mevkii de düşünülen isimler arasında yer alıyor.

İKİ EKSİK VAR

PTT birinci lig temsilcimizde bugün oynanacak Denizlispor karşılaşmasında iki önemli ismi sahada yer alamayacak. Sırp golcü Nemanje Kojic, kart cezalısı olması ve Ufuk Budak’ın sakat olması nedeniyle forma giymeyecekler.

Ufuk Budak izinli olarak takımdan ayrılırken, Kojic ise hafta içinde yapılan antrenmanlarda yer almıştı.

DENİZLİ CEPHESİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’la bugün karşılaşacak Denizlispor'un teknik direktörü Ali Yalçın, iyi bir çıkış yakaladıklarını ve bunu sürdürmek istediklerini söyledi.

Yalçın, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının kendileri açısında çok önemli olduğunu kaydetti.

Takımdaki arkadaşlığın üst seviyede olduğunu, bunun da sahaya olumlu yansıdığını belirten Yalçın, şöyle konuştu:

"İyi bir çıkış yakaladık, bunu sürdürmek zorundayız çünkü alt sıralardan kurtulmak için bunun devam etmesi gerekir. Hafta sonu karşılaşacağımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanında puan ya da puanlar için gideceğiz. Ligde alınacak her puan çok değerli. Hedefimiz, ilk yarıyı 3 puanla kapatmak ve bunu da başaracak güçteyiz. Alacağımız galibiyetin ikinci yarıya moralli başlamamızı sağlayacağını düşünüyorum."

Yeşil-siyahlı ekipte sakatlıkları süren Dimov, Cem Tosun ve Tuna Üzümcü ile kart cezalısı Veli Acar takımdaki yerlerini alamayacak.