Gaziantep 2. Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Mutlu Makarna A.Ş, İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlenen “Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu” arasında 50 basamak birden yükselerek 415. sıradan 370. sıraya oturdu.

Mutlu Makarna A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Göymen, 2014 yılında yaptıkları en son yatırımla birlikte yıllık satış hacmini 235 bin tona çıkardıklarını, bu başarılarının ödüllendirilmesinden mutlu olduklarını söyledi. Göymen, “Mutlu Makarna olarak 103 ülkede 5 markamızla ihracat gerçekleştiriyoruz. Çizgimiz kalitesiyle büyüyen marka olmak” dedi.

GURUR VERİCİ BİR DURUM

Göymen, yaşadıkları şehre ve ülkenin gelişmesine katkı sağlıyor olmanın, Türkiye’nin yerel ve ulusal kalkınmasında önemli bir pay sahibi olmanın kendileri için gurur verici olduğunu belirtti. Göymen, bu yıl ki hedeflerinin, markalaşmaya yönelik olacağını dile getiren Göymen, şunları dile getirdi: "Ulusal ve yerel zincir marketlerde yer alıyoruz. Markamızı yeniden konumlandırdık ve bunun penetrasyonu sağlamak amacıyla çeşitli çalışmalar yapacağız. Şu anda bu konu bizim için çok önemli. Çünkü “Mutlu” markasıyla sektörde adımızdan bahsettirdiğimiz gibi tüketiciyle ürün arasındaki bağı güçlendirmeye çalışıyoruz. Mutlu dışında 5 markamız daha var. Her bir dünyayla ilgili mesela yabancı ülkelerle ilgili ürettiği mutlu dışında markaları da var. Bu 5 markanın hepsi de, hitap ettiği ülkelerde önemli bir yere sahip”

BAŞARIMIZ SÜRECEK

Mutlu Makarna olarak hem üretim de hem de ihracatta büyük başarılara imza attıklarını, gerçekleştirdikleri yeni yatırımlarla birlikte elde ettikleri başarıların artarak devam edeceğine inandığını kaydeden Göymen, “Nitelikli ve doğru büyüme hedefimiz doğrultusunda şirketimize hem yeni tesisler kazandırıyoruz hem de mevcut tesislerimizde teknolojimizi sürekli olarak yeniliyoruz. Şirket olarak tüketicilerimize, müşterilerimize her zaman en iyiyi, en kaliteli olanı sunmaya çalışıyoruz" BÜLTEN