Spor Toto Süper Lig'de zor günler geçiren Gaziantepspor çıkış arıyor.

Kayserispor ile oynayacağı maç öncesi başta Teknik Direktör Mutlu Topçu ve yönetim, takımı galibiyeti taşıyacak formüller üzerinde duruyor.

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında sürpriz galibiyet alarak girdikten sonra hedefini Avrupa olarak belirleyen temsilcimizde, son haftalarda aldığı olumsuz sonuçlarla tehlikeli bölgede gezinmeye başladı. Transfer döneminde hareketli günler geçiren Gaziantepspor’da özellikle gol yollarında gelen futbolcuların gidenleri aratması sıkıntı yaratırken temsilcimiz bir anda alt basamaklara doğru gerilemeye başladı. Alınan başarısız sonuçların yanı sıra takımın puan sıralamasındaki yeri camiayı endişelendirmeye sevk etti. Başta Teknik Direktör Mutlu Topçu ve yönetim kurulu, takımı Kayserispor maçında galibiyete taşıyacak formüller üzerinde çalışmalar yapıyor..

MUTLU HOCA DÜŞÜNCELİ

Forvet oyuncularının son vuruşlarda ki bitiriciliğini henüz gösteremeyen Gaziantepspor’da teknik patron Mutlu Topçu, takım içinde birçok sorun olmasına rağmen bunların üstesinden gelmeye çalışıyor. Özellikle yeni transferlerin henüz takıma adapte olamamaları genç teknik adamını elini, kolunu bağlamış durumda. Futbolcularını moral ve motivasyon bakımından da iyi seviyeye getirmeye çalışan Topçu, bütün olumsuzluklara rağmen ekibine ve öğrencilerine güveniyor. Mutlu hoca, alınan kötü sonuçların kulübün her tarafına yansıması nedeniyle futbolcular ve personelle özel görüşmeler yapıp, motivasyonlarını artırmaya yönelik çalışmalar gerçekleştiriyor.

DESTEK İSTİYORLAR

Teknik Direktör Mutlu Topçu ve yönetim kurulu, kötü gidişata dur diyecek formüller üzerinde duruyor. Yönetim kurulu, Kayserispor maçını dönüm maçlarında biri olarak görürken, bu yönde camianın bir araya gelmesi içinde yoğun bir çaba gösteriyor. Taraftarların, endişeye kapılmamasını isteyen yönetim ayrıca bu süreçte taraftarların her zaman ki gibi yanlarında olmasını ve destek vermelerini istedi.

ÇIKIŞ MAÇI KAYSERİ

Spor Toto Süper Lig'in 22. Haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak Gaziantepspor, maçı kazanıp hem kötü gidişatı durdurmak hem de yeniden çıkışa geçmek istiyor. Sarı – Kırmızı ekip ile 21 Şubat Pazar günü saat 13.00'de başlayacak.