Mütercim Asım İlköğretim Okulu Müdürü İlhan Gök ve öğretmenler ile minik öğrenciler gazetemizi ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Ökkeş Özekşi'ye çicek takdim eden anasınıfı öğrencileri, heyecanlarını gizleyemedi.

Okul Müdürü İlhan Gök, rehbet öğretmen Hilal Serçe ve anaokulu öğretmeni Gamze Ülger beraberinde öğrenciler Hüseyin Haslıyel, Özge Özcan ve Fitnet Seçer gazetemizi ziyaret etti. Eğitimin konuşulduğu ziyarette Gök, "kentin gündemini belirleyen Gaziantep sevdalısı bir gazetede olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bizim amacımız eğitimin üst seviyeye çıkması. Bu konuda okul olarak çocuklarımıza en iyiyi, en doğruyu öğretmeye çalışıyoruz. Velililerimizle işbirliği yaparak öğrencilerimizi en iyi noktaya getirmek için uğraşıyoruz. Gazete olarak bizlere verdiğiniz destekten ötürü sizlere teşekkür ederim" dedi.

EĞİTİMDE İSTENİLEN SEVİYEDE DEĞİLİZ

Gazetemiz yönetim kurulu başkanı Ökkeş Özekşi ise, Gaziantep'in eğitimde istenilen seviyede olmadığını söyledi. Gaziantep'in eğitimdeki sıralamasından büyük üzüntü duyduğunu belirten Özekşi, "Çalıştaylar yapılıyor ama sonuca gitme konusunda yetersiz kalınıyor. Ancak bunun yanında Mütercim Asım İlköğretim Okulu'nun yaptığı çalışmalar bizi sevindiriyor. Eğitim sevdalısı bir okul müdürünün olması bizi mutlu ediyor" diye konuştu. HABER MERKEZİ