Mütercim Asım Ortaokulu Müdürü İlhan Kök ve öğrenciler, Gazetemiz Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Özekşi'ye teşekkür ziyaretinde bulundu ve plaket takdim etti. Gazetemizin eğitime yönelik yayınları ve sağladığı katkıları nedeniyle takdir duygularını ileten okul müdürü İlhan Kök, son olarak İsviçre'de yaşayan bir grup yardımsever gencin, fakir öğrencilere araç gereç desteği için Gaziantep Mütercim Asım Okulunu tercih etmelerinde rol oynayan Özekşi'ye teşekkür etti. Aynı zamanda plaket veren Kök, "Emeğiniz ve duyarlı davranışınız için okulumuz adına sizlere teşekkür ederim" dedi. 3'TE

Beraberinde Müdür Yardımcısı Deniz Taş, Rehber Öğretmen Hilal Serçe ve öğrencilerle gazetemizi ziyaret eden Kök, "İsviçre'den gelen heyete ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadık. İlk kez Van depreminde zarar gören Depremzedelere yardım sağlayan İsviçre Deva Derneğinin, Gaziantep’e gelerek fakir öğrencileri sevindirmesi ve okulumuzu tercih etmesi bizleri mutlu etti. Okul olarak örnek çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz. Eğitimin aileden başladığına inançla yolumuza devam ediyoruz" dedi.

EĞİTİME DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Kök, Gazetemizin eğitime yönelik yaptığı çalışmalardan dolayı da teşekkür ederek, "Gazeteniz çok başarılı işlere imza atıyor. Özellikle eğitim konusunda verdiği destek önemli. Bu nedenle de bizleri örnek okul olarak gösterip, yardımların bize gelmesini sağladığınız için ayrıca teşekkür ederiz" diye konuştu.

Leyla Özekşi Polat