Mütercim Asım Ortaokulu, Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde düzenlediği etkinlikle alkışlandı. Çok sayıda davetlinin katıldığı etkinlik okul bahçesinde yapıldı. Kuran'ı Kerim okunmasıyla başlayan etkinlikte, ilköğretim öğrencilerinin şiirli gösterisi büyük beğeni topladı.

Gaziantep İl Müftü Yardımcısı Şaban Kondi, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Eğitim Bir Sen Başkanı Bekir Avan ile çok sayıda davetlinin katıldığı etkinlik çerçevesinde okulda Risalet-i Nebi Caddesi'nin açılışı da yapıldı. Mütercim Asım Ortaokulu İlhan Gök, ailelere ve çocuklara önemli mesajlar verdi. Gök, Kutlu Doğum Haftası'nın önemli olduğunu belirterek, "Çocuklarınıza dini doğru öğretin. Onlara saygıyı, sevgiyi aşılayın. Hz. Muhammed'i iyi okutun" dedi.

GÖSTERİ ALKIŞKANDI

Okul öğretmenleri tarafından öğrencilere hazırlatılan gösteriler büyük alkış aldı. Anasınıfına giden öğrencilerin şiir okuduğu etkinlikte İlköğretim öğrencilerinin hazırladığı şiirli gösteri ise beğeni topladı. Okul yönetimi öğrencilere ödül takdim etti.

GAZETEMİZE DE ÖDÜL VERİLDİ

Etkinlikler çerçevesinde Gazetemizede eğitime yaptığı katkılardan dolayı ödül verildi. 'İnanıyorsanız Muhakkak üstünsünüz" yazılı ödülü Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Leyla Özekşi Polat aldı. Etkinlikte daha sonra dereceye giden öğrenci velileri ve öğrencilere hediye takdimi yapıldı. Kutlu Doğum Etkinlikleri kapsamında öğrencilerin hazırladığı sunum büyük beğeni toplarken, bir öğrencinin semazen gösterisi alkışlandı. Aynı gün okulda Risalet-i Nebi Caddesi'nin açılışı yapıldı. Caddede Hz. Muhammed'in hayatı anlatıldı. HABER MERKEZİ