Gaziantep Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hamza Bayındır'ın açıklamaları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bu açıklamayı öğrenen Dr. Mehmet Mutaf, sosyal medyada çok sert bir açıklama yaptı. Başkan Hamza Bayındır, Dağlıca'da meydana terör saldırısını kınarken oldukça sert sözler sarfetmiş ve "Eğer ki terör, bir zenginin, bakanın, milletvekilinin çocuğunun parmağını koparsın, vallahi her sınıra 5 metrede bir polis, bir de asker dikerler. Ama 210 tane şehidimize bak Gaziantep'te, bir tane zengin çocuğu yoktur" demişti.

MUTAF YETER DEDİ

Bayındır'ın açıklamasına Mehmet Mutaf'ın yorumu da dikkat çekti. Mutaf, "Her işte olduğu gibi kifayetsiz, başarısız olunduğunda muhatapların yeterliliği yargılanır, onlar kendilerine gelsin ve bizim çocuklarımızın neden böyle kolay hedef olabildiklerini açıklasınlar, her şeyimizle var ettiğimiz ordumuzun neyi eksik de bu Çakal sürüsü böyle bir zafer tadabiliyor ??? Ameliyatta hastam ölse beni doktor olarak seçer misiniz? Avukat davayı kaybedince ona dava veririmisniz? Çocuğunuz sınavı kazanamayınca öğretmen sorgulanmaz mı? Neden genel kurmay başkanı istifa etmiyor? Ha, zaman birlik olma zamanı deyip kapatalım diyorsanız o başka, el insaf be kardeşim , yüreğimiz yanıyor, Kınalı kuzular çakallara yem oluyor, yeter artık !" dedi.

BAYINDIR NE DEMİŞTİ ?

Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hamza Bayındır, Dağlıca'da meydana terör saldırısını kınarken oldukça sert sözler sarfetti. Hükümetten terörün üzerine gitmesini isteyen Bayındır, "Madem teröre bu kadar ipuçları verildi, burada büyük hatalar var. Hükümetin de, MİT'in de, ordunun da. Bu terör bu kadar mayını, bu kadar silahı nasıl üretti, nasıl getirdi ? Nereden geldi ? Acaba dağda bu terörün silah fabrikası mı var mayını yollara döşeyecek kadar ? Ama bizim hükümetimiz bir taraftan uyudu, MİT uyudu, asker uyudu, güvenlik uyudu, bu adamlar uyanık durmuşlar. Yani buna sebep ne? İğnenin ucu bunlara dokunmuyor diye mi pasif davrandılar ? Eğer ki terör, bir zenginin, bakanın, milletvekilinin çocuğunun parmağını koparsın, vallahi her sınıra 5 metrede bir polis, bir de asker dikerler. Ama 210 tane şehidimize bak Gaziantep'te, bir tane zengin çocuğu yoktur" dedi. HABER MERKEZİ