Gaziantepspor’un genç futbolcularından Mustafa Durak kadro dışı bırakıldı.

Geçen sezon kulüpteki alacaklarından dolayı federasyona müracaat eden genç futbolcuya kadro dışı bırakıldığı söylendi. Kırmızı – siyahlı kulübe iki sezon önce transfer olan Durak, alt yapı tesislerinde antrenmana çıkıyor.

BİR KISMI ÖDENMİŞ

Kulübe yakın çevrelerden alınan bilgiye göre Gaziantepspor’dan alacakları konusunda sıkıntı yaşayan ve bu nedenle federasyona müracaat etmek zorunda kalan Mustafa Durak’a önceki gün alacağının bir kısmı ödendi.

2014 – 2015 sezonunun ilk yarısında alacağının tamamının ödenirken Ocak ile Haziran 2015 tarihleri arasında ki taksitlerin henüz ödenmediği bilgisi alındı.

SEÇENEK SUNULMUŞ

Sezonun ilk çalışmasından bir hafta önce tesislere davet edilen ve alt yapı antrenörleri gözetiminde çalışmalara başlatıldığı öğrenilen Mustafa Durak ile görüşme yapılarak seçenek sunulduğu belirtildi.

Gaziantepspor ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunan futbolcunun bonservisinin boşa düşmemesi adına alacaklarının ödendiği öğrenilirken alacaklarından indirim yapılması istendiği gelen bilgiler arasında yer aldı. Ayrıca Mustafa Durak’tan indirim yapılmaması durumunda ya kendisine kulüp bulması veya da alt sezon boyunca alt yapıda antrenmanlara devam edileceği önerisi sunulduğu bilgiler alındı.