TÜRKİYE'NİN KADER SEÇİMİ

Gaziantep Ticaret Odası'nda iki dönem meclis üyeliği yapan, Şahinbey ülkü ocakları eski başkanı Mustafa Bozgeyik, il binasında düzenlediği basın toplantısıyla aday adaylığını duyurdu. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği aday adaylığı açıklamasında konuşan Mustafa Bozgeyik, Türk milletinin 24 Haziran'da demokratik ve milli görevini üstün bir fedakarlık ruhuyla ifa edecek milletvekillerini ve Cumhurbaşkanını seçeceğini belirtti. Mustafa Bozgeyik, "Partimiz 24 Haziran seçimlerine yasal ve meşru temeli olan Cumhur ittifakının ana siyasi aktörlerinden birisi olarak girecektir. Cumhur ittfakı Türkiye'nin kader seçimlerine mührünü vurup seçime desteğini aldığı millet iradesiyle Türkiye Cumhuriyetinin istikbalini pırıl pırıl aydınlatacaktır. Amacımız özü arayışımızın esası budur" dedi.

ÖNCE ÜLKEM VE MİLLETİM

Ülkemizin çok zor şartlar altında olduğunu, iç ve dış sorun alanları yaygınlaşırken, risk ve tehditlerin cesamet ve cürettidininde giderek yoğunlaştığını dile getiren Mustafa Bozgeyik şunları söyledi:"Milli bekamıza yönelik mütecaviz bir saldırganlık faal haldedir.15 Temmuz hain Fetö darbe teşebbüsü karşı karşıya olduğumuz tehlikeyi gözler önüne sermiştir. Terör örgütlerinin peş peşe gerçekleştirdikleri menfur eylem ve iğrenç suikastlar bekamızın nasıl bir kuşatma altında olduğunu çok açık göstermiştir. Yaşanan kanlı ve kindar hadiseler, bu durumun billurlaşmış kanıtıdır. Yenikapı ruhu ile Türkiye'nin muhatap olduğu tüm sorunlar karşılık beklemeksizin çıkar gözetmeksizin, Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Bey'in ifadesiyle önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben ilkesi ile göğüslenmiş, tıkanan yönetim sisteminin açılması konusunda fikir ve anlayış birliği sağlanmıştır."

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

MHP ile Ak Parti'nin bu mecburiyeti özümseyerek bunun gereklerini yerine getirerek Cumhuriyet tarihinde yeni bir sistemsel döneme geçilmesi hususunda mutabakata vardıklarını söyleyen Mustafa Bozgeyik, "Cumhur ittifakı, Allah'ın izni ve inayetiyle ihanet kervanını ezip geçecektir. İnanıyor ve iddia ile ifade ediyoruzki Cumhur ittifakı ile istikrar, irade ve istikbal itibar kazanacaktır. Bizler İstikbal için Cumhur ittifafı, İstiklal için Cumhur İfttifakı, İradenin istikbali için Cumhur ittifakı, İstikbal'in istiklali için Cumhur ittifakına ant içmiş, karar ve söz vermişizdir. Dönüş yoktur. Güvencemiz güç kaynağımız Aziz Türk milletidir. Himaye ve yardım ise Cenab-ı Allah'tandır. Rabbim yüce davanın kutlu sancağını omuzumuzdan indirtmesin. Ne Mutlu Türküm Diyene" şeklinde konuştu.