Gaziantepspor’un altyapıdan yetişen genç oyuncusu Müslüm Talşik, Gaziantepspor taraftarı önünde forma giymek için heyecanlandığını belirterek, “Hedefim en kısa zamanda formayı kapabilmek” dedi.

Kırmızı – siyahlı ekibin altyapısından yetişen yetenekli orta saha oyuncusu Müslüm Talşik, hedefinin Gaziantepspor’da uzun yıllar forma giymek olduğunu ifade ederken, şuanda forma şansı verilse oynayacağıma inanıyorum, dedi. Geçen sezonun ikinci yarısında Batman Petrolspor’da kiralık oynayan ve tecrübe kazandığını kaydeden genç yetenek, formayı her an için giymeye hazır olduğunu aktardı.

GÖREV BEKLEMİYORUM

Gaziantepspor’un artık eski günlerine dönmesi gerektiğini söyleyen Talşik, “Yönetim bize her zaman elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyor. Benim bu seviyeye gelmemde önemli katkılar bulunuyor. Benim Gaziantepspor’a bir vefa borcum var ve bu borcumu formamı terleterek ödemek istiyorum. Ben Gaziantepspor’un sadece futbolcusu değil aynı zamanda taraftarıyım, kırmızı – siyahlı formayla savaşmaya hazırım. Bana görev vermelerini beklemiyorum çünkü çok çalışarak o formayı ben alacağım, bir daha da çıkarmayacağım” diye konuştu.