CHP Gaziantep milletvekili adayları, il yönetimi, kadın ve gençlik kolları ile birlikte Oğuzeli’ne çıkarma yaptı. Oğuzeli’nde esnaf, mahalle, kıraathane ziyaretleri gerçekleştiren adaylar ayrıca Elbeyliler Derneği Gaziantep ve Beğdili Oğuz Boyları Federasyonu başkan ve üyeleriyle bir araya geldiler. Ekici, 13 yıldır yok sayılan, unutulan muhtarlara şimdilerde müjde üstüne müjde verilmesinin manidar olduğunu söyledi.

CHP'nin Rozetleri geldi

Ekici: Esnaf çok perişan

CHP Gaziantep 1. Sıra Milletvekili Adayı Akif Ekici, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini, her gittikleri yerde büyük bir teveccühle karşılaştıklarını belirtirken, halkın endişe ve tedirginlik içinde olduğunu söyledi. Ekici, "Esnaf gerçekten perişan. Hele pasaj esnafı çok daha sıkıntılı. Siftah yapamadıklarından yakınıyor. Bunun yanısıra güven problemi her şeyin önüne geçmiş. İnsanlar endişe içinde" dedi. Ülkede güvenin bir an önce tesis edilmesi gerektiğini söyleyen Ekici, "Son yaşanan terör olayları, depolar, hücre evler, insanları endişelendiriyor. İnsanlar ürkek bir şekilde ne olduğunu bilemiyoruz diyorlar. Kentimizde şu anda en önemli sorun güven" diye konuştu.

5 BİN ROZET GELDİ

Ekici, Ankara'dan acilen rozet istediklerini, rozetlerin de geldiğini belirterek, "5 bine yakın rozet istedik. geldi. Koordinasyon merkezine gelip partimize katılıyorlar. Özellikle Ak Parti'den katılıyorlar. Mahalle toplantılarında 50-100 kişi gelip 'ben AKP'liyim, MHP'liyim, CHP'ye geçmek istiyorum' diyerek partimize katılıyorlar. Hem kayıtlarını yapıyoruz, hem de rozetlerini takıyoruz. İslahiye ve Nurdağı'nda partimize geçenlere rozetlerini taktık. Gelen rozetlerin yarısına yakını bitmek üzere" dedi. Meral KINACILAR