TMMOB Kimya Mühendisleri Odası Gaziantep İl Temsilcisi Mehmet Ebreç Usalp , daha temiz ve daha yaşanabilir bir kent için mühendislere çağrıda bulundu.

KAÇINILMAZ HALE GELDİ

Usalp, nüfüsu, sanayisi ve ekonomisi hızla büyüyen, çoğrafi konum itibariyle ülkemizin ve dünyanın en önemli şehirlerinden birisi olan Gaziantep'imizi sağlıklı ve temiz bir çevre ve gelişme ile gelecek nesillere daha temiz ve daha yaşanabilir bir kent olarak bırakmak için herkesi sorumlu olmaya davet etti. Usalp,"Hemşehrilerimizin sağlıklı ve temiz bir şehirde yaşamalarına katkı sağlamak, sanayimizin verimli ve çevre, insan sağlığına duyarlı üretim yapmasına katkıda bulunmak, mesleki dayanışma içerisinde bulunup kendimizi ve mesleğimizi daha ileriye taşımak, şehrimizin yönetim ve karar mekanizmalarında söz sahibi olmak amaçlarıyla odamızın Temsilcilikten Şube ve/veya Bölge Şube olması kaçınılmaz hale gelmiştir."

DİLEKÇE VERİN

Gaziantep'te yaşayan, çalışan, çalışmayan, emekli, memur, genç, yaşlı tüm mühendisleri bu süreçte bir arada, birlikte hareket etmeye çağıran Usalp, "Mesleğimizi daha ileriye taşıyabilmek için meslektaşlarımızı sorumluluk almaya davet ediyoruz. Vereceğimiz dilekçeler ile odamızın şube ve/veya bölge şube olması yolunda büyük bir adımı atmış olacağız. Tüm meslektaşlarımızı, mesleğimize sahip çıkmaya ve sorumluluk almaya davet ediyoruz" diye konuştu. HABER MERKEZİ