Seçim sonunda Ovayolu Başkanlığı'ndaki Çağdaş Mühendisler grubu, blok liste olarak seçimleri kazandı.

Resmi olamayan seçim sonuçlarına göre Çağdaş Mühendisler Grubu Başkan Adayı Hüseyin Ovayolu 430 oy, Dinamik Mühendisler Grubu Başkan Adayı Gürcan Ülgey ise 286 oy aldı. Seçim sonuçlarına göre, 11. Dönem Şube Başkanlığı görevini yürüten Hasan Fehmi Belınar 11. Dönemde birlikte çalıştığı 11. Dönem Başkan Vekili Hüseyin Ovayolu’na bayrağı devretmiş oldu.

OVAYOLU TEŞEKKÜR ETTİ

Makine Mühendisleri Odası'nın yeni başkanı Hüseyin Ovayolu, Seçimlere katılan tüm meslektaşlarına teşekkür etti. Ovayolu, bilimsel ve etik değerler ışığında toplum, karar alma süreçlerinde demokratik ve katılımcılığı savunan, ilerici ve çağdaş yönetim anlayışı ile göreve kaldıkları yerden edeceklerini söyledi.

ELİMİZ TAŞIN ALTINDA

Ovayolu, "Meslektaşlarımız güçlü, çağdaş, laik ve demokratik bir meslek odasına sahip çıktı. Ben bizi bu göreve layık gören herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi.

Yapılan seçim sonucunda, Şube Yönetim Kurulu yeni üyeleri aşağıdaki şekilde oluştu : Başkan Hüseyin Ovayolu, Aykut Kocalar, Esra Elitaş, Ekrem Nacarkahya, Çetin Külah, Mustafa Devrim Bilgel, Mustafa Aydım Ademoğlu. / HABER: LEYLA ÖZEKŞİ POLAT