27. Vergi Haftası Vergi haftası nedeniyle Gaziantep Vergi İdaresi Başkanı Halil Tekin Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler odasını ziyaret ederek Yönetim kurulu Başkanı Hüseyin Özbay ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir süre görüştü.

Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özbay Vergi Haftası ve Muhasebe haftasının aynı tarihlerde kutlandığını söyledi. Özbay muhasebecilerin vergilendirme süreci içerisinde önemli bir unsur olduğunu vurgulayarak “Vergi Haftasını kutluyor Vergi İdaresi Başkanı Halil Tekin ve çalışma arkadaşlarına başarılar diliyorum" dedi.

YÜKÜNÜZ AĞIR

Vergi idaresi Başkanı Halil Tekin ise gerçekleşen ziyarette şunları söyledi:”Toplumun Vergi bilincinin geliştirilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının artırılması amacıyla her yıl Şubat ayının son haftası olarak vergi haftasını kutlamaktayız.Vergilendirme sürecinin önemli bir ayağı olan Serbest muhasebeciler ve mali Müşavirlerinde ne kadar ağır yük altında olduklarını biliyoruz” dedi. BÜLTEN