Gaziantepspor’un başarılı futbolcusu Muhammet Demir’e resmi teklifler gelmeye devam ediyor.

5.5 yıldır kırmızı-siyahlı formayı giyen golcü futbolcuya son olarak Trabzonspor ve Fenerbahçe’den resmi teklif geldi. Euro 2016’da forma giymek için Gaziantepspor’dan ayrılmayı düşündüğü öğrenilen Muhammet’in de gelen tekliflere sıcak baktığı öğrenildi.

Muhammet Demir için Trabzonspor ve Fenerbahçe kulüplerinin Gaziantepspor’la masaya oturduğu ve transferi devre arasına kadar bitirmeyi planladıkları belirtildi.

4 MİLYON € TEKLİF ETTİLER

Trabzonspor ve Fenerbahçe kulüpleri Muhammet Demir için Gaziantepspor’a 4 Milyon Avroluk teklifte bulundular. Ancak Gaziantepspor yapılan bu teklife sıcak bakmayarak 6 Milyon Avro istediklerini iletti. Muhammet Demir için pazarlıklar devam ederken kulüpler adeta transfer yarışına girdi.

PEREİRA AÇIKLAMIŞTI

Geçtiğimiz hafta Gaziantep’te oynanan Fenerbahçe maçının ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Muhammet Demir’I çok beğendiğini açıklamıştı. Türkiye’de yerli forvet oyuncusunun az olduğunu ancak Muhammet Demir’in oynadığı futbolla kendisini etkilediğini söyleyen Pereira’da bu transferin bitirilmesini özellikle istiyor. Sarı-lacivertli takımın forvet hattında Fernandao ve Van Persie’den istediği verimi bir türlü alamayan Pereira, golcü futbolcunun rakiplerine kesinlikle kaptırılmaması gerektiğini yönetime iletti.

TRABZON YİNE GELDİ

Gaziantepspor’un golcü futbolcusu için bir başka transfer teklifinde bulunan kulüp olan Trabzonspor’un ise Mumammed aşkı bitmiyor. Yaklaşık 3 sezondur Muhammet’in peşinde olan bordo-mavililer bu transferde Muhammet’in Trabzonlu olmasının avantajını kullanmak istiyor. Geçtiğimiz haftalarda kongreyle birlikte başkanlığa gelen Muharrem Usta, Muhammet transferinde Gaziantepspor’u ikna etmeye çalışıyor.

GALATASARAY BEKLEMEDE

Muhammet Demir için sezon başında harekete geçen ancak transfer etmeyi başaramayan Galatasaray, Avrupa Tahkim Kurulundan gelecek kararı bekliyor. Yaşadığı finansal bozukluktan dolayı transfer yasağı alabilme tehlikesiyle karşı karşıya olan sarı-kırmızılılar, bu kararın açıklanmasının ardından resmi teklif yapacağı öğrenildi.

Teknik Direktör Mustafa Denizli, geçtiğimiz günlerde devre arasında takıma bir forvet takviyesi yapılması gerektiğini açıklamıştı.