Gaziantepspor'da dün sürpriz bir transfer gerçekleşti ve tecrübeli forvet İlhan Parlak kırmızı siyahlı takım ile anlaştı. İlk kez gazetemizin duyurdouğu bu transferden sonra akıllara, iyi bir teklif olduğu takdirde gönderilmesi gündemde olan "Muhammed'in yerine mi " sorusu getirtti.

ÜÇÜNCÜ TRANSFER

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısını topladığı 23 puanla 10. sırada tamamlayan Gaziantepspor’da transfer hareketliliği devam ediyor. Kırmızı-siyahlılar son olarak Kayseri Erciyesspor’da forma giyen İlhan Parlak’la da sezon sonuna kadar anlaştığı öğrenildi. Türkiye’nin her zaman olduğu gibi ilk olarak Gaziantep27 Gazetesinden öğrendiği bu transfer basında da büyük ilgi gördü. Kırmızı-siyahlılar böylece Hürriyet Güçer ve Koray Arslan'dan sonra kadrosuna bir takviye daha yapmış oldu..

KAMPA KATILDI

28 yaşındaki İlhan Parlak'ın bugün Gaziantepspor'un Antalya'da sürdürdüğü kamp çalışmalarına katılacağı ve takımla çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

İŞTE KARİYERİ

İlhan Parlak Süper Lig'de daha önce Kayserispor, Fenerbahçe, Ankaraspor, Kayseri Erciyesspor ve Kardemir Karabükspor forması giydi. Kariyerinde 214 resmi maça çıkan İlhan Parlak, 44 gol 21 asistlik performans gösterdi.

İLHAN PARLAK KİMDİR?

1987 yılında Kayseri’de dünyaya gelen futbolcu, kariyerine de ilk adımı kendi şehrinin takımı olan Kayserispor’da attı. 2005 yılında henüz 17 yaşındayken Süper Lig’de forma şansı bulmaya başlan İlhan Parlak, 2006-2007 sezonunda gösterdiği başarılı performanstan sonra 1 Milyon Avro karşılığında İstanbul takımlarından Fenerbahçe’nin yolunu tuttu. Sarı-lacivertli forma altında 17 karşılaşmaya çıkan İlhan Parlak, bu karşılaşmalarda 2 gol 1 asistlik katkı yaptı. 2009-2010 yılında ise Ankaraspor’a transfer olan Parlak sezonun ilk yarısının ardından ise MKE Ankaragücü’nün yolunu tuttu.

İKİ TAKIMLA KÜME DÜŞME ÜZÜNTÜSÜ YAŞADI

Ankaragücü’nün küme düşmesinin ardından ise bir başka Süper Lig takımı olan Kardemir Karabükspor’la anlaştı. Dört sezon boyunca Karabükspor forması terleten Parlak, geçtiğimiz sezon başında ise Kayseri Erciyesspor’a imza attı. Ancak burada da istediği başarıyı yakalayaman Parlak, takımının küme düşmesini engelleyemedi. Bu sezon ise devre arasının gelmesiyle birlikte Kayseri Erciyesspor’la olan sözleşmesini ise karşılıklı olarak feshetti.

Adı bir çok kulüple anılan futbolcunun tercihi ise temsilcimiz Gaziantepspor oldu. İlhan Parlak’ın nasıl bir performans sergileyeceği ise merak ediliyor.