Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’da geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen genç yetenek Muhammed Demirci, kendini bun sezon kanıtlayacağını söyledi. PTT birinci ligde şampiyonluk hedefleyen ve bu doğrultuda teknik direktör Nurullah Sağlam’ın kadrosunda görmek istediği Demirci, Beşiktaş’ta forma şansı bulamadığını, mavi – beyazlı takımda forma savaşının içinde yer alacağını belirtti.Çok küçük yaşından itibaren sürekli göz önünde olmasından dolayı, futbol camiasının kendisinden büyük beklentiler içine girdiğini aktaran genç yetenek, bir çocuğun sırtında taşıyamayacağı yükü üstlendiğini ifade etti.

YARIŞIN İÇİNDE OLACAĞIM

Geçen sezon Beşiktaş A takımında yer almasına rağmen forma şansını yakalayamadığını söyleyen Muhammed Demirci, “Bu sene Nurullah Sağlam hocamız beni istedi, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’a geldim. İnşallah, forma yarışının içinde yer alacağım, oynamak, kendimi geliştirmek ve takımıma katkı sağlamak için elimden geleni yapacağım. Yönetimimiz bu sezon önemli transferler yaptı. Antrenmanlarda ve maçlarda elimden geleni her zaman yapıp, forma yarışında olmak istiyorum” dedi.

ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM

Mavi – beyazlı ekibe doğrudan katkı sağlamak amacıyla geldiğine değinen Demirci, “Oynadığım zaman neler yapabileceğimi göstermek istiyorum. Sezon başından beri kamp iyi ilerliyor. Sakatlıksız ilerliyoruz. Lig maçımıza 1 haftalık süre kaldı. Süper Lig'e çıkmak için her takım gibi elimizden geleni yapacağız. Tüm takımlar gibi bizim de hedefimiz şampiyonluk. Hocalarımızın isteği doğrultusunda ilerliyoruz. Oldukça kaliteli oyunculardan kurulu bir takımımız var. PTT 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek takımlardan biri olduk. Taraftarlarımızdan da destek bekliyoruz, tek yumruk olup Süper Lig'e çıkmak istiyoruz” dedi.

Beşiktaş’ta forma şansı bulsam neler yapabileceğimi kanıtlardım diyen Demirci, “Neler yapabileceğimi gösterme şansı bulsaydım daha farklı olurdu ama kısmet değilmiş, inşallah burada kendimi göstereceğim. Çocukluğumdan beri benden beklentiler yüksek oldu. İnsanlar, 10 yaşından beri göz önünde olduğum için inanılmaz büyük beklentiler içine girdi. Bence Beşiktaş A takımına çıkıp maç oynamam bile büyük başarıydı. O yaştaki bir çocuğun almaması gereken yükleri aldığımı düşünüyorum ama çok şükür bunların üstesinden geldim. Oynadığım zaman katkı sağladığım maçlar da oldu. Şu an için buradayım, kesinlikle geçmişe dönük hiçbir pişmanlığım yok, hayırlısı böyleymiş. Herhangi bir gerileme ve başarısızlığım olduğunu düşünmüyorum” şeklinde konuştu.