Cumartesi akşamı kendi sahasında oynayacakları Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarını sürdüren Gaziantepspor’da teknik direktör Mutlu Topçu, Muhammed Demir’in Avrupa kulüplerinde oynayabilecek yetenekte olduğunu kaydetti.

Geçen hafta oynadıkları Konyaspor karşılaşmasında ki hatalarından dolayı özeleştiri yapmayı ihmal etmeyen Topçu, Mersin İdmanyurdu karşısında kazanan taraf olmak istediklerini ifade etti.

Sırası geldiğinde takımda her futbolcunun oynama şansı yakalayacağını açıklayan Topçu, formayı hak edene vereceğinin altını çizdi.

ÜRETKEN OLMALIYDIK

Geçen hafta deplasmanda oynadıkları Torku Konya maçında üretken olamadıklarının özeleştirisini yapan Gaziantepspor teknik direktörü Mutlu Topçu, Özellikle ilk yarıda daha üretken olmalıydık. Futbolda netice olarak hem ofansif hem de defansif olarak yapmanız gereken işler var. Konyaspor taraftar gücünü de arkasına alarak maça hızlı başladı. Ancak ikinci yarıya biz daha istekli başlayan taraftık. Nitekim golü de bulmayı başardık ama bunu sürdüremedik. Biz hatalarımızdan ders çıkarıp, pozitif olarak devam etmek zorundayız. Beklemediğimiz bir sonuç aldık ancak toparlanıp Mersin İdmanyurdu’na karşı hazır bir halde sahaya çıkacağız. “

KAZANMAK İSTİYORUZ

Mersin İdmanyurdu’nun kendilerine karşı Trabzon galibiyetinin moraliyle çıkacaklarını açıklayan Topçu. “Ligde alt sıralarda bulunuyorlar ve buna son vermek için mücadele edeceklerdir. Ancak bizde kendi evimizde taraftarımızın da desteğiyle kazanan taraf olmak istiyoruz” dedi.

DAHA FARKLI GÖRECEKSİNİZ

Bu sezon yaşadıkları bazı sakatlık sorunların olduğunu belirten Topçu, “Ben elimdeki kadronun en ofansif halini oynatmaya çalışıyorum. Tabii ki sakat oyuncularımızın da takıma katılmasıyla daha farklı bir Gaziantepspor izleyecektir” dedi.

AVRUPA’YA GİTSİN

Özellikle son günlerde ulusal basında Muhammet Demir’le ilgili birçok spekülasyonların çıktığı yönde soru yönetilmesinin ardından Topçu, “Şuana kadar bize ulaşan resmi bir teklif yok. Muhammet Demir’de Türk futbolunda dikkat çeken forvet oyuncularının başında geliyor. Kendisi hem genç hem de istikrarlı bir oyuncu durumunda. İstikrarını da sezon sonuna kadar devam ettirmesi durumunda daha iyi yerlere gelecektir. Ama benim görüşüm Muhammet Demir performansının daha da üstüne koyup, Türkiye yerine Avrupa’da önemli kulüpleri gitmesi gerektiğini kanaatindeyim” dedi.

FORMA HAK EDENE

Genç oyunculara elinden geldiği kadar şans vermeye çalıştığını aktaran Topçu, “Takımda çok değerli isimler var ve bunlara sıra gelecektir. Sırası geldiğinde bu şansı hangi futbolcumuz olursa olsun iyi kullanırsa forma giymeye de devam edecektir. Önümüzde uzun bir sezon var, herkese elbette şans vermek istiyorum” açıklamalarında bulundu.