3 bin 159 metrekare alan üzerine inşaa edilen ve Gaziantep'in küçük sarayı olarak nitelendirilen İl Müftülüğü binasında geri sayım başladı. Bazı eksiklikleri bulunan binanın açılışını Ağustos sonunda Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez tarafından yapılacak.

İncilipınar Mahallesi'ndeki ihtişamlı yapısı ile dikkat çeken Gaziantep Müftülüğü yeni Hizmet Binasında konferans salonları, hizmet büroları, aile irşat bürosu, kütüphane, hac kayıt bürosu, yayınevi, otopark ve yemekhane bulunuyor.

HAZİRAN'DA TAŞINDILAR

Diyanet İşleri Başkanı ve Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez tarafından 2013 yılında temeli atılan Müftülük hizmet binası 26 Haziran'dan itibaren faaliyette.

MÜFTÜLÜĞE YAKIŞIR BİR BİNA

İl Müftüsü Ahmet Çelik, Yeni hizmet binasının müftülüğe yakışır bir bina olduğuna dikkat çekti. Müftü Çelik, Müftülüğün yeni hizmet binasında daha hızlı ve daha kaliteli hizmet vermeye gayret edeceklerini belirterek “Binamız milletimizin manevi değerlerimize verdiği öneme yakışır güzel bir bina oldu. Amacımız bundan sonra insanımıza manevi bir ışık ulaştırabilmektir" dedi. HABER MERKEZİ