Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete, Facebook sayfasından İHH Başkanı Bülent Yıldırım'ın "İsrail'le en iyi ilişki sıfır ilişkidir" sözlerini paylaştı. Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete'nin, İsrail'le yapılan anlaşmaya tepki gösteren bu paylaşımı ulusal basının da gündemine oturdu.
AK TROLLER İHH'YI HEDEF ALMIŞTI
Türkiye ile İsrail arasındaki anlaşma sağlanmasının ardından başlayan tartışmalar sürüyor. Bilindigi üzere, Mavi Marmara gemizisini organize eden İHH, Netanyahu'nun Gazze’ye ablukanın kesinlikle kalkmadığı ve kalkmayacağını söylediğini hatırlatarak "Türkiye’nin açıkladığı mutabakat, kabul etmiş olduğu şartlar özellikle maalesef Gazze ablukasının Türkiye açısından tanınması anlamına geliyor" demişti.

Bu açıklamanın ardından Ak troller İHH'yı hedef alırken, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü'nden İHH'ya destek gelmesi oldukça dikkat çekti. Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete, Facebook sayfasından İHH Başkanı Bülent Yıldırım'ın "İsrail'le en iyi ilişki sıfır ilişkidir" sözlerini paylaştı.