PTT birinci liginde oynadığı futbolla kendi benliğinden bir hayli uzaklaşan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, yarın deplasmanda Adana Demirspor karşısında mucize arayacak.

Geçen hafta küme düşme potasında ki Kartalspor’a mağlup olarak rakibine hayat veren Mavi – Beyazlılar, Adana’da galibiyet arayacak

Yarın Adana 5 Ocak Stadyumunda saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı Yalova üst klasman hakemlerinden Halis Özkahya yönetecek.

ÜÇ PUAN HERŞEYİ DEĞİŞTİRİR

Ptt 1. liginde 37 puanla 11’inci sırada yer alan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un alacağı veya kaybedeceği üç puan her şeyi değiştirebilir.

Adanademirspor karşısında mağlup olunması durumunda küme düşme potası ile arasında ki sıralama büyük olasılıkla değişerek mavi – beyazlılar kendini çemberin içinde bulabilir. Aksi takdirde galip gelmesi durumunda Play Off umutlarını yeniden yeşerterek sezon öncesi hedefine bir adım daha yaklaşmış olur.

FUTBOL TATMİN ETMİYOR

Ligin sonu gelmesine rağmen henüz hedefinin ne olduğu netleşmeyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da oynanan futbol taraftarları tatmin etmiyor.

Elde edilen galibiyetlerde bile futbol severlerin tepkisini çeken Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un yarın deplasmanda oynayacağı maçtan da puan veya puanlar çıkartması mucize gibi görünüyor.

İKİ EKSİK VAR

Adana Demirspor deplasmanında zorlu bir mücadeleye çıkacak olan temsilcimizin defansında görev yapan iki oyuncunun da sahada yer alamayacak olması teknik heyeti düşünceye sevk ediyor.

Defansın göbeğinde görev yapan Cihan Can, sakatlığı nedeniyle, sağ kanat oyuncusu Onur Kalafat ise kart cezası nedeniyle yarın ki maçta görev yapamayacaklar.

BU GÜN GİDİYORLAR

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, yarın deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor karşılaşmasına bu gün akşam saatlerinde hareket edecek. Adana Hilton otelde kampa girecek olan kafile yarın akşam saat 19.00’da başlayacak maçın saatini bekleyecek.

WEB TV YAYINLAYACAK

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un, Adana Demirspor ile 5 Ocak Stadyumunda oynanacağı maçı TRT web tv internet üzerinden yayın yapacak. Bu karşılaşmayı izlemek isteyen futbol severler www.trtrwebtv.net adresinden saat 18.55’den itibaren canlı olarak izleyebilecekler.