GAZİANTEP'te, polis motosikleti ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1 polis memuru yaralandı. Kaza anı ise bir sitenin güvenlik kameralarına yansıdı.


Kaza, sabah saatlerinde Yeditepe Mahallesi 59'uncu Sokakta meydana geldi. İddiaya göre, sokak içerisinde ilerleyen polis memuru Serdar S. yönetimindeki plakası öğrenilemeyen motosiklet, yan yoldan gelen Serkan K.yönetimindeki 27 BBT 53 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosikletin üzerinden düşen Serdar S. yaralanırken, kazayı gören bir vatandaş ise yaralı polisin telsizinden, "Polis memuru kaza yaptı, yardım edin" anonsu yaptı. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çağrılan ambulansla Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürülen yaralı polis, tedaviye alındı. Otomobil sürücüsü Serkan K.'nın ifadesini almak üzere polis merkezine götürüldüğü kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAZA ANI KAMERADA

Öte yandan kazanın olay yerindeki bir sitenin güvenlik kamerası tarafından kaydedildiği ortaya çıktı. Kamera kayıtlarında polis memuru Serdar S.'nin otomobili fark edince durmaya çalıştığı, buna rağmen çarpışmadan kaçamadığı görüldü.