Büyükşehir Belediyespor, PTT 1. Lig'in 33. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Giresunspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Hakan Kutlu, 2-3 yılın takımını kurup Süper Lig'e çıkmak için çalışacaklarını söyleyerek, “kalan maçlarda futbolcularımızı motive edemiyoruz” dedi.

Antrenman öncesi takım hakkında açıklamalarda bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, ligde Samsunspor maçından sonra iddiası olmayan bir takım konumu haline geldiklerini hatırlatarak, hedeflerinin bundan sonra ileriye yönelik bir takım kurmak üzerine olduğunu dile getirdi.

GELECEK SENENİN KADROSUNU OLUŞTURACAĞIZ

Kutlu, oyuncuları kalan maçlara motive etme konusunda zorluklar çektiklerini ifade ederek, "Ama Samsunspor maçıyla beraber ilk 6 hedefinden uzaklaştıktan sonra önümüzdeki senenin kadrosunu oluşturmak adına oyuncuların performansını gözlemleyeceğimizi hem kamuoyuna hem de oyuncularımıza ilettik. Şimdi bu kulüp yeni bir projeyle hareket edecek. Zaten bunu başkanımıza ve yönetim kurulumuza deklare etmiştik.

BU TAKIMI ŞAMPİYON YAPMAK İSTİYORUZ

Bu takımda da bu projeye devam edecek oyuncular var. Yeni oyuncular seçeceğiz ama oyuncularımızın bazılarıyla yollarımızı ayıracağız. Bunlar mukavelesi devam eden oyuncular da olabilir etmeyen oyuncular da olabilir. Ligde kalan iki maçı da tamamlayacağız. Ebette hiçbir maç kaybetmek için oynanmaz, kazanmak için oynayacağız. Şans vermediğimiz oyuncular da şans vereceğiz. Bundan sonraki hamlelerimiz, 2-3 yıl içerisindeki hamleler olacak. İnşallah bu takımı ligde şampiyon yaparak bu şehre yakışır bir takım haline getireceğiz" dedi.