Hasan Kalyoncu Üniversitesi ve Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında “Rehberlik Hizmetleri Eğitimi ve Motivasyon Çalışmaları” konulu bir Protokol imzalandı. Hasan Kalyoncu Üniversitesi ve Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan, Rehberlik Hizmetleri Eğitimi ve Motivasyon Çalışmaları konulu Protokol’ün imza töreni, Gaziantep Öğretmenevi bahçesinde gerçekleşti.

Toplantıda konuşan MEB Müsteşar Yardımcısı Yusuf Büyük, “Eğitim hayat boyu süren bir olgudur. Yenilenme gereksinimleri, her dönem zaruret arzetmektedir. Bu amaçla eğitimcilerimizin her daim yeniliklere açık olmasıdır gereklidir" dedi. Büyük, HKÜ’nün bu desteği sağlamasının anlamlı olduğunu, ilerleyen dönemlerde de karşılıklı olarak daha güzel çalışmalara imza atılabileceğine yürekten inandığını ifade etti. HKÜ Rektörü Prof.Dr.Tamer Yılmaz ise, imza töreninin ardından yaptığı konuşmada, imzalanan bu protokolün bir başlangıç olduğunu, HKÜ’nün ilerleyen dönemlerde gerek okul yöneticilerine, gerek okul idarecilerine, gerekse bütün öğretmenlere yönelik daha kapsamlı çalışmalar yapmaya hazır olduğunu ifade etti.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci ise, imza töreninin ardından yaptığı konuşmada, bu çalışmada emeği geçenlere teşekkür ederek, gerek Devlet gerekse Vakıf Üniversiteleriyle yapılan böylesi işbirliklerinin önemli olduğunu ve bu tarz çalışmaların daha yaygın olarak sürdürülmesini arzu ettiklerini dile getirdi. Taraflarca imzalanan Protokol, RAM Müdürlüklerine teslim edildi. Törene MEB Müsteşar Yardımcısı Yusuf Büyük, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Tamer Yılmaz, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, HKÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Akif Akkuş, Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr.Gülfem Muşlu Kaygısız, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Hasan Eşici, Gaziantep İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Gaziantep RAM Müdürleri ve HKÜ Yöneticileri katıldı. BÜLTEN