GAZİANTEP B.B. – ORDUSPOR

TARİH: 22 MART PAZAR

SAAT: 14.00

STADYUM: KAMİL OCAK

HAKEMLER: YAŞAR KEMAL UĞURLU – AHMET ŞİMŞEK – RECEP YILDIRIM

YAYIN: TRT WEB TV

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor PTT 1.Lig 25. Hafta maçında evinde Orduspor ile karşı karşıya geliyor.

Geçen hafta deplasmanda Şanlıurfaspor’a mağlup olan temsilcimiz, Play Off hedefiyle yarın ki karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı amaçlıyor.

Mavi – Beyazlı temsilcimiz Karadeniz ekibiyle yarın Kamil Ocak Stadında oynayacağı karşılaşma saat 14.00 da başlayacak. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor – Orduspor maçını hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

UNUTTURACAKLAR

Ligde yakaladığı galibiyetler serisine geçen hafta son veren Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular, Şanlıurfaspor yenilgisini yarın taraftarlarına unutturmak istiyor.

Futbolda şansında olması gerektiğini savunan mavi – beyazlı oyuncular, “Geçen hafta özellikle ikinci yarıda iyi mücadele etmemize rağmen şansımız yanımızda değildi. Yarın bu şans faktöründe yanımızda olmasını istiyoruz. İyi bir çıkış yakalamıştık ama kısmet olmadı, Orduspor ile oynayacağımız karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak milli takım arasına moralli girmek istiyoruz” dediler.

YÖNETİM İNANIYOR

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yönetimi her zaman olduğu gibi bu haftada takımın yanında yer aldılar. Bütün maçlarda ve antrenmanlarda futbolcuları yalnız bırakmayan ve sürekli moral aşılamaya çalışan mavi – beyazlı yönetim, Şanlıurfaspor deplasmanından üzgün döndüklerini ama yarın ki Orduspor maçından galip geleceklerine inandıklarını söylediler. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yönetimi ayrıca yarın ki maçta taraftarlarını da yanlarında görmek istediklerini ifade ettiler.

HEDEF KAZANMAK

Bu hafta Orduspor ile zor bir maç oynayacaklarını ve hedeflerinin kazanmak olduğunu ifade eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, “Orduspor yaşadığı sıkıntılar nedeniyle düşmeye oynayan bir takım bizden puan almak için sahaya çıkacak. Biz de güçlü bir takımız ve sahaya kazanmak için çıkacağız. İnşallah yarın güzel futbol ve iyi bir skorla rakibimiz karşısında üç puanla sahadan ayrılırız. Orduspor karşısında futbolculaırmız ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum. Kendi evimizde ki maça üç puan için çıkacağız ve bu 3 puanı alacağımıza inanıyorum. Sporcularıma güveniyorum. İstediğimiz sonucu alıp yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

ORDU CEPHESİ

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor ligin ikinci yarısına altyapıdan gelen futbolcularla devam ediyor. 90 dakika boyunca skor her ne olursa olsun maçı bırakmadan mücadele eden genç futbolcular her maçta gösterdikleri performansla geleceğe ışık tutuyor.

Maç kaybederken aslında çok şey kazandıklarını dile getiren Özcan, "Hala önümüzde kat edeceğimiz çok fazla mesafe var. Biz çocuklarımızı geleceğe doğru bir şekilde hazırlamak için çaba harcıyoruz. Tüm oyuncularımız başarılı, Kaan'da bunlardan bir tanesi. İstikbali açık bir oyuncu. İlk maçında güzel bir performans sergiledi ve bunu da devam ettireceğine inanıyorum" diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU