Şehitkamil Belediyesi tarafından yaptırılan Aydınlar Oto Sanayi Sitesi’nin açılışını Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptı. Sitede fırından kasaba her türlü sosyal tesis barınıyor. 17 bin metrekare alan üzerinde ve 11 bin metrekare inşaat alanından oluşan sanayi sitesinde esnafın yüzü gülüyor.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kusursuz tesis olarak lanse ettiği site ile ilgili, "Burada gerçekten kusursuz bir tesis inşa edilmiş. Esnafımız için fırınından, kasabına, sosyal tesisinden mescidine kadar gerekli görülen her şey düşünülmüş. Şehitkamil Belediyemiz gerçekten esnaflarımızı düşünerek onların çalışma standartlarını düşünerek, onların sosyal ve kültürel etkinliklerini düşünerek bu sanayi sitemizi hayata geçirmiş. Bugün burada bütün esnaflarımız mutlu olması bizleri de gerçekten mutlu ediyor. Daha önce şehir merkezinde çarpık yapılar içerisinde olan esnaflarımız, bugün kendileri için oluşturulan bu sanayi setimizde daha verimli çalışarak hizmetlerini sürdürecekler” dedi.

ÇELİK TEŞEKKÜR ETTİ

Başbakan Baş Danışmanı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik, “Bildiğiniz gibi Gaziantep Türkiye’nin en önemli sanayi merkezlerinden birisidir. Gaziantep sadece bir sanayi kenti değil, ticaretin çok önemli merkezlerinden biridir. Ben tekrar Şehitkamil Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu’na, buranın inşaatında emeği geçen bütün arkadaşlara, site yönetimine ve hazine arazilerini tahsis ederek, kolaylıklar sağlayarak bu destekleri veren değerli Bakanımıza ve Milletvekili arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum" diye konuştu.

HİZMETE DEVAM

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise, “Açılışını gerçekleştireceğimiz Aydınlar Ota Sanayi Sitesi 17 bin metrekare alan üzerinde ve 11 bin metrekare inşaat alanından oluşmakta. Burayı bu noktaya getirmezden önce, esnaf arkadaşlarımızın şehir içerisindeki o çarpık yapılarında öncelikle bir envanter çalışması yaptık. Buranın mimari projesini de yeni esnafımızla görüşmeler yapıldıktan sonra kendi teknik ekibimizle hayata geçirdik” şeklinde konuştu.

ESNAF ADINA TEŞEKKÜR

Aydınlar Oto Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldırım ise, kendileri için yapılan Aydınlar Oto Sanayi Sitesi’nin yapılmasından mutlu olduklarını belirterek, tüm esnaflar adına teşekkürlerini iletti. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT