MNG Kargo 12’inci yaşını Gaziantep Teymur Continental Hotel’de kutladı.

Gaziantep Teymur Continental Hotel’de, iş ortakları ve çalışanlarının katıldığı gecede, sanatçı Coşkun Sabah, şarkılarıyla geceye katılanlara keyifli anlar yaşattı. Galada konuşma yapan MNG Kargo Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Aslan Kut, “Gaziantep’in MNG kargo için önemi büyük. Gaziantep’e gelecekte çok büyük yatırımlar yapacağız. Gaziantep geliştikçe, bizde gelişeceğiz’’ dedi.

GAZİANTEP’TE ÇOK BÜYÜK YATIRIMLAR YAPACAĞIZ

Kut,’’ Gaziantep’in MNG kargo içi önemi çok büyük. Çünkü Gaziantep üreten satan ihracatta 6.sırada yer alan bir ilimiz. Dolayısıyla Gaziantep’e bu önemle baktığımız için, Gaziantep’in de bize önemle baktığına inanıyoruz. Gaziantep merkezde 10’a yakın şubemiz var. Gaziantep’te yakın gelecekte çok büyük yatırımlar yapacağız. MNG kargo Gaziantep’te istediğini buldu. Fakat istemenin bir sınırı yok. Gaziantep geliştikçe, bizde gelişeceğiz. Bunu birlikte yapıyoruz, buna inanıyoruz.’’şeklinde konuştu.

MNG KARGO, TREND BELİRLEYEN KONUMA GELDİ

Gala da konuşma yapan MNG Kargo Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Aslan Kut,faaliyetlerinin 12.’inci yılında, yenilikçi projeleri ve hizmetleriyle öne çıkan MNG Kargo’nun bugün sektöründe trend belirleyen konuma geldiğini belirtti. Kut, ‘’Türkiye’yi sevmek yetmez. Çok çalışmak,başarmak ve Türkiye insanıyla bütünleşmek gerek. Biz 2003 yılında bu anlayışla yola çıktık. Türkiye’nin potansiyeline inandık. Müşterilerimiz bize güvendi. Her yıl yeni yatırımlar yaptı,iş ortaklarımız ve çalışanlarımızın verdiği güçle büyüdük’’ diye konuştu.

HEDEFİMİZ MNG KARGOYU DÜNYA MARKALARI LİGİNE TAŞIMAK

Kut’’ MNG Kargo’nun 12 yılda ulaştığı büyüklükler konusunda,bugün Türkiye’de 15 bölge müdürlüğü, 26 aktarma merkezi, 800’ün üzerinde ki yaygın dağıtım ağı, 2.200’den fazla kara taşıma aracı ve 8.000’i aşkın çalışanımız ile, günde 600 bin adrese dünya standartlarında hizmet götürmekteyiz. Ayrıca hızlı hava taşımacılığı kategorisinde dünya lideri olan FedEx Express’in 220 ülkedeki global hizmet ağına entegre çalışıyoruz. İnovasyon yatırımlarımız,müşterilerimize sunduğumuz yeni ürünler ve güçlü dağıtım ağının sağladığı sinerji. MNG Kargo’nun, sektöründe en büyük oyunculardan birisi olma başarısını güçlendirmektedir. Hedefimiz MNG Kargo’yu orta vadede ‘’dünya markaları ‘ligine taşımaktır.’’ ifadelerini kullandı.

Gala gecesinde 5’inci ve 10’uncu hizmet yılını dolduran MNG Kargo çalışanlarına, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Aslan Kut tarafından plaket verilidi.

Okan YILMAZ