AK Parti Şehitkamil ilçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı miting havasında yapıldı. Binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşen açılışa, Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler ile AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin de katıldı.

Büyük Gaziantep için “Birlikte Varız, Birlikte Yaparız” sloganıyla gerçekleştirilecek olan 30 Mart’ta ki yerel seçimler için AK Parti Şehitkamil ilçe Seçim Koordinasyon Merkezi, görkemli ve coşkulu bir şekilde açıldı. Yoğun katılımın olduğu açılışta adeta miting havası yaşandı. Davul zurna eşliğinde halay çeken vatandaşlar, Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler ve diğer protokol üyelerinin alana gelmesiyle birlikte Türk bayrağı ve parti bayraklarını sallayarak, sloganlar eşliğinde karşıladı. AK Parti'den ikinci kez Şehitkamil Belediye Başkanlığına aday olarak gösterilen Rıdvan Fadıloğlu'na desteklerini hep bir ağızdan dile getiren vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu.

KİMLER KATILDI

Açılışa, Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin ile Milletvekilleri Şamil Tayyar, Nejat Koçer, Mehmet Sarı, Mehmet Erdoğan, Derya Bakbak, Ali Şahin, AK Parti Şehitkamil Belediye Başkan adayı Rıdvan Fadıloğlu, Şahinbey Belediye Başkan adayı Mehmet Tahmazoğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, AK Parti Şehitkamil ilçe Başkanı Hasan Coşkun çok sayıda partili ve binlerce vatandaş katıldı.

FADILOĞLU: 30 MART ÖNEMLİ BİR SEÇİM

Miting havasında geçen programda, AK Parti Şehitkamil Belediye Başkan adayı Rıdvan Fadıloğlu, halkı selamlayarak konuşmasına başladı. 30 Mart yerel seçimlerinin önemli bir seçim olduğunu belirten Fadıloğlu, amaçlarının millete efendilik değil, hizmetkarlık olduğunu söyledi. Fadıloğlu, "Teşkilatımızın bize verdiği destekle birlikte, gerek İl Başkanlığı gerek ilçe Başkanlığı, Gençlik Kolları Başkanlığı, Kadın Kolları Başkanlığı, "5 yıldır en alt kademesinden en üst kademesine kadar arkadaşlarımızla birlikte bu millete hizmetkâr olabilmek için yoğun bir şekilde çalışarak Alın teri döktük. Tabi bizler bu hizmeti yaparken bir başımıza olmamız söz konusu değildir. Türkiye’de ilk kadın Milletvekili, ilk Bakan ve inşallah ta sizlerinde desteğiyle ilk kadın Büyükşehir Belediye Başkanı olarak hep birlikte onun çatısı altında tüm Belediyelerimizi 10-0 alarak sizlere daha nitelikli hizmet etmeye gayret göstereceğiz. Bizim şuana kadar yapmış olduğumuz hizmetlerde Ankara’da bize destek veren tüm Milletvekillerimize, çok teşekkür ediyorum. İşte burada ekip çalışmasını açık ve net bir şekilde sizlerde görüyorsunuz. Bu tabloda teşkilatımızla, Belediye çalışanlarımızla, Milletvekillerimizle Bakanımızla el ele vererek. Şimdiye kadar nasıl hizmet ettiysek, inşallah bundan sonrada yine devam edeceğiz" dedi.

ŞAHİN: MİLLETE HİZMET ETME YOLCULUĞUNA ÇIKTIK

AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin ise "Bizler millete hizmet etme yolculuğuna çıktık. Bu yolculuk çok kutsal bir yolculuktur, uzun ve ince bir yolculuktur. Bu yolculuktaki en büyük gücümüz siz değerli milletimizindir. Allah’ın izni ile bu seçimlerde de bire bir çalışarak, Gazi şehre yakışır bir şekilde zaferimizi sonuçlandıracağız" diye konuştu.

Yapılan açılış konuşmalarının ardından, Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler ve diğer protokol üyeleri Şehitkamil Seçim Koordinasyon Merkezinin açılış kurdelesini kesti. Daha sonra, protokol üyeleri vatandaşlar ile birlikte Seçim Koordinasyon Merkezi'ni gezdi. Adeta miting havasında geçen açılışta, binlerce vatandaş davul zurna eşliğinde halay çekerek, SKM'nin açılışını kutladı.

Haber: Bora Toktaş