Özel Mirza Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Gazianteplilere hizmet etmek üzere ikinci şubesiyle kapılarını açtı.

Üniversite bulvarı eski Ezo gelin emlak ofisi bitişiğinde hasta kabulüne başlayan Poliklinik, kaliteli hizmet ve uygun fiyat anlayışıyla, ağız ve diş sağlığı konusuna yeni bir vizyon getirmeyi amaçlıyor.

Mirza Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği açılışını MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, MHP Gaziantep Mlletvekili Avukat Tolga Orhan, Ulaş AlpayMirzaoğlu, Dt. İbrahim Halil Aslan ve Dt. Mustafa Uçar yaptılar.

Bölge halkının eksikliğini hissettiği diş kliniğini hizmete açtıklarını söyleyen Ulaş Alpay Mirzaoğlu, “modern diş hekimliğine ait tedavilerin yanı sıra implant, ortodonti gibi tedavileri de polikliniğimiz uygulanacaktır. Genelde hastalarımız diş tedavisi konusunda korku yaşarlar hastalarımızın korkularını yenmesi için kendilerine yardımcı olacağız. Ağız ve Diş sağlığı, diğer hastalıklar gibi önemlidir ve ihmale gelmez. Kliniğimizde halkımıza konusunda uzman hekimlerce en güzel hizmeti vermeye çalışacağız ve ağız ve diş sağlığı konularında tavsiyelerde bulunarak hizmetlerimizi sunacağız” açıklamalarında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU