MÖP Geri Kazanım Projesi kapsamında ziyaret edilen Nilgün-İsmet Akınalan İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencileri, geri dönüşüm konusunda bilgilendirilerek bilinçlendirildi. Bilgilendirme sonrası öğrencilere geri dönüşüm ürünlerinden oluşan eğitim seti ile yeşeren kalem hediye edildi.

MÖP ile çöpün farkını tanıtıcı film eşliğinde öğrencilere gösteren yetkililer, öğrencilerden MÖP’leri MÖP kutusuna, çöpleri çöp kutusuna atmalarını istedi. Bilgilendirme programı sonrası öğrencilere MÖP Geri Kazanım Projesi ile geri dönüşümü yapılan atıklardan üretilen; cetvel, silgi, kalem, kalemtıraş ve yeşeren kalem dağıtıldı.

MİNİKLER, BÜYÜKLERİNİ BİLGİLENDİRECEK

Minik öğrenciler, geri dönüşüm konusunda bilgilendirilmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Öğrenciler, MÖP Geri Kazanım Projesi kapsamında kendilerine öğretilen bilgileri büyüklerine de anlatacaklarını söyledi. Çevreye karşı artık daha duyarlı davranacaklarını dile getiren öğrenciler, MÖP’leri MÖP kutusuna, çöpleri çöp kutusuna atacaklarını ifade etti. Minik öğrenciler, kendilerine verilen hediyeler için Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti. BÜLTEN